Nyt

Miljø- og teknikborgmester Ninna Hedeager Olsen og Enhedslisten har i dag løftet sløret for en sex-kultur i dansk politik, som offentligheden sjældent får indblik i.

Beskyldninger om voldtægt og blufærdighedskrænkelse, bollevenner og tre kvinder og én mand i dobbeltsengen i borgmester NInna Hedeager Olsens lejlighed er blot nogle af ingredienserne, der vækker minder om løsslupne pornofilm fra 1970’erne.

Borgmester Ninna Hedeager Olsen afholder en kæmpe drukfest for cirka 20-30 venner i foråret. En af gæsterne er hendes 30-årige elsker og partikollega, der på det tidspunkt er bestyrelsesmedlem i Enhedslistens københavnerafdeling. Den mandlige bolleven bliver på mange måder festens midtpunkt – både under og efter det store drukgilde i borgmesterens lejlighed.

Det hele ender i pinagtige anklager om voldtægt i partirækkerne hos Enhedslisten.

Ninna Hedeager Olsen og elskeren har kendt hinanden i flere år, og de har sex med hinanden, når de har lyst.

“Vi var gode venner. Kolleger. Som en gang imellem havde sex sammen. Der var ingen forpligtelser,” forklarer den 30-årige voldtægtsanklagede partikollega om sin bolleveninde – borgmester Ninna Hedeager Olsen.

Ninna Hedeager Olsen har tidligere boet i kollektiv i København, og hun flytter ind i sin nuværende lejlighed i 2012 sammen med sin ægtemand Klaus Meier Olsen. I dag fortæller Ninna Hedeager Olsen, at hun bor med en ‘roommate’.

ANNONSE

På Enhedslistens officielle hjemmeside står der følgende om Ninna Hedeager Olsens privatliv: “Jeg er gift med Klaus, som jeg har været sammen med i 11 år.”

Festen i lejligheden i indvandrerbydelen Nørrebro skrider frem, og promillerne tårner sig op hos de socialistiske gæster. Den potente 30-årige mand med det lange krusede hår kysser med sin elskerinde Ninna Hedeager Olsen, og de taler om, at de måske skal have sex senere:

“Vi snakker om, at det kan godt være, vi skal noget senere (sex, red.),” siger Ninna Hedeager Olsen.

Den 30-årige bolleven har dog også gang i borgmesterens lesbiske veninde, som han også kysser, befamler og krammer. Ninna Hedeager Olsen kender godt til sin venindes seksualitet:

“Jeg ved godt, at hun udelukkende er til kvinder,” siger borgmesteren.

Ninna Hedeager Olsen ser, at hendes homoseksuelle veninde kysser med hendes bolleven, som borgmesteren selv har planlagt sex med senere på natten.

“Jeg tror, de kysser hinanden på munden. Det er ikke sådan voldsomt lidenskabeligt,” fortæller Ninna Hedeager Olsen.

Brikkerne er lagt til et stort sex-drama, der senere skal kulminere foran en dommer i Københavns Byret.

Mange af de ræverøde festaber bryder op og forlader den drivvåde borgmesterfest. Ninna Hedeager Olsens mandlige bolleven og den lesbiske veninde bliver mere og mere intime.

“Krammer en del gange og kysser også. Vi taler godt sammen her,” forklarer Ninna Hedeagers bolleven om sine oplevelser med den lesbiske kvinde.

Solen står op – og nat bliver til dag. Ninna Hedeager Olsen og hendes lesbiske veninde har begge kysset med den 30-årige bolleven i løbet af festen. Borgmesteren inviterer dem begge med ind i sit soveværelse. En fjerde kvinde tilslutter sig, så de ender med at være fire mennesker i borgmesterens dobbeltseng.

Ninna Hedeager Olsen smider alt tøjet og beholder kun trusserne på. Hendes lesbiske veninde er mere bornert og dækker barmen med en t-shirt, da hun lægger sig i sengen. Yderst til højre ligger borgmesteren, og midt i sengen ligger hendes mandlige bolleven i ske med hendes homoseksuelle veninde. Helt til venstre ligger den fjerde kvinde. Den dampende sovekammerstemning breder sig.

Ninna Hedeagers unge bolleven begynder at kærtegne borgmesterens lesbiske veninde og kysser hende i nakken. Den ophidsede unge mand lister trusserne af Ninna Hedeagers veninde og gennemfører et vaginalt samleje på et par minutter. En undersøgelse har påvist, at europæiske mænd i gennemsnit er fem minutter og 24 sekunder om at gennemføre et samleje. Så Ninna Hedeager Olsens bolleven er hurtigt ude af startblokken i borgmestersengen.

Undervejs i samlejet får den mistænkte voldtægtsmand på et tidspunkt fat i Ninna Hedeager Olsens hofter og bryster, og da det går op for ham, at han har fat i borgmesterens krop, slipper han Ninna Hedeager Olsen igen.

Ninna Hedeager Olsen er dog ikke i tvivl om det seksuelle forhold i sin seng, og hun kan mærke stød, der minder om stød fra et samleje.

“Der tages fat om mine hofter, så det på en måde er, som om jeg også er med i det …Det er så uvirkeligt,” forklarer Ninna Hedeager Olsen.

Ninna Hedeager Olsen lader som om, hun sover, mens hun ligger og tænker over, hvorfor en lesbisk veninde lige har haft sex med hendes mandlige bolleven.

Borgmesteren afviser, at hun er jaloux på sin bolleven og lesbiske veninde efter samlejet i dobbeltsengen.

Det er blevet sent søndag eftermiddag, da socialisterne står op efter de hede timer i borgmestersengen. Den mandlige bolleven sover videre inde i dobbeltsengen, da Ninna Hedeager spiser ‘morgenmad’ med den lesbiske veninde og sin ‘roommate’.

“Jeg kan huske, jeg sad dér, mens vi spiste morgenmad, og kiggede på hende (den lesbiske veninde, red.) for at se, om der var noget, jeg havde misforstået,” fortæller Ninna Hedeager Olsen i retten.

Luften er tyk tanker om det, der er sket, og et drama venter forude.

ANNONSE