Nyt

Hundige Station, Greve; Foto: Maps)

“Hvor mange kvinder med tørklæde og muslimske minoriteter skal spyttes på, få revet tørklædet af og overfaldes fysisk og verbalt, før statsministeren tager det her alvorligt?”, spørger Frie Grønnes Sikandar Siddique retorisk. Her et voldeligt overfald, der ikke blev til en BT-artikel. Fra SN.dk – Mand overfaldet med spark og slag.

En 46-årig mand blev overfaldet med spark og slag, da han mandag aften opholdt sig på Hundige Station.

I den forbindelse efterlyser politiet tre unge mænd i alderen 20-25 år. De beskrives som af anden etnisk herkomst end dansk.

– Den overfaldne har fået en stor bule i venstre side af panden og blå mærker flere steder på kroppen. Under overfaldet fik han stjålet sin mobiltelefon, et solbrilleetui og flere andre personlige genstande, oplyser vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi.”

 

ANNONSE