Kopierede/fra hoften

Tilbage i 2018 sendte DR3 programserien ‘Fuckbois’, omhandlede Victor, Kim og Mikki, der levede et liv på første klasse med med hurtige kvinder. De tre medvirkende blev fremstillet som tanketomme idioter, og serien blev kritiseret for at give et forrående syn på sex. Pt. sender DR3 programserien ‘Skamløs’, omhandlende de ‘tre skønne kvinder’ Sofie, Asmita og Inger, der er Fuckbois’ feminine modstykke. Her er der dog ingen kritik. Det er en woke-serie, som frigør kvinder fra skam. Dobbeltmoralen er tommetyk, og DR3’s moderatorer holder sig ikke tilbage.

Lasse Rimmer kommenterer på Facebook.

“DR3 har lavet en programserie, ‘Skamløs’, om unge kvinder med stor seksuel appetit og mange skiftende partnere. Dejligt. DR præsenterer selv deltagerne som ’seje kvinder’ og med hjerteemojis i opslag her på Facebook. Fedt. You do you.

Så bliver man fandme ærgerlig over at se, at Information omtaler de medvirkende som ‘lade, uengagerede og mildt retarderede’ og Soundvenue kalder serien ‘et klamt fejlskud’ og deltagerne for ‘omvandrende billboards for alt, hvad medier og mere fornuftigt fungerende seksuelt aktive individer mener, der er galt med store dele af generation x’s forråede syn på sex’.

Hvad fanden sker der for den slags formålsløst og forældet kvindehad!? Fuck. Vent. Det var DR3-serien ‘Fuckbois’ om tre unge mænd med præcis samme indstilling til sex som de kvindelige deltagere i ‘Skamløs’, der blev omtalt sådan i Information og Soundvenue.

Nå. En eller anden form for hykleri i mediernes forståelse af unge singler med lyst til sex med mange forskellige partnere har DR3 i hvert fald afsløret. Så… noget er der da kommet ud af de to serier. Tak for det.”

“Fuckbois er mere radikal: Den giver os tomhed, materialisme og forfald, middelklasse gone wrong og fornemmelsen af en knapt udvokset generation i fuldt udfoldet deroute. … i hævnpornoens og ligestillingskampens brydningstid lader DR disse unge pragteksemplarer stå afklædt på tv som de lade, uengagerede og mildt retarderede repræsentanter for intet mere end ideen om seksuel erobring af unge kvinder som kappestrid og trofæjagt. Kan Mikki, Victor og Kim så lide kvinder? Vist ikke rigtig. … Næppe nogensinde på Danmarks Radio har en portrætdokumentar fremstillet sine hovedpersoner så usolidarisk. Så spørgsmålet er, om portrættet også er fair.” (Informaion, 2018)

 

ANNONSE