Nyt

Jeg bloggede om denne syriske forretningsdrivende, da han blev sigtet sidste år. Nu er der mere konkret i sagen, blandt andet at han har samarbejdet med ‘en venligboer’ om kulturel opdragelse af syriske flygtninge. Han er nu tiltalt for 21 tilfælde af vold og trusler mod hans danske eks-kæreste Heidi Smith, og hendes veninde Sanne Uldall.

Tiltalte er født i Homs (Syrien), og med en Kipling-parafrase, så kan man tage araberen ud af Arabien, men ikke Arabien ud af araberen. Hans profilbaggrund på Facebook er Dannebrog, og han har ingen islamiske sympatier. Han kom til Danmark i 1990’erne, og et nært familiemedlem praler åbent med budskabet: ‘Proud to be Christian’.

En sød lille historie fra BT – Han var rollemodel for flygtninge: Nu skal han i retten for vilde trusler og vold.

“‘Jeg slagter hele din familie.’

‘Jeg smadrer hende, så hun ikke kan gå eller stå mere,’ og ‘Hey, din lille luder … Jeg knepper dig, når jeg ser dig, vent og se.’

De voldsomme trusler kommer fra en syrisk indvandrer, der selv har gjort sig til rollemodel for, hvordan flygtninge og asylansøgere skal opføre sig over for danske kvinder i nattelivet. Han er tidligere diskoteksejer.

Han har endda i et landsdækkende medie sagt, at nogle piger næsten begyndte at græde, fordi mændene med mellemøstlig herkomst gik for langt med deres adfærd. Og hans advarsler betød, at han blev gjort til rollemodel.

Helt konkret bad en venligboer ham om på arabisk at fortælle asylansøgere, hvordan man i hvert fald ikke skal gøre, hvis man forsøger at score en kvinde i Danmark.

Altså som en rollemodel…”

ANNONSE

Mest læst