Nyt

Der er ikke nedlagt navneforbud, skriver Ekstra Bladet, men undlader alligevel at bringe navnet. Straframmen er otte år, så normalt ville man ikke hemmeligholde identiteten. Efter lidt graven er jeg kun 95 procent sikker, men forudsat at jeg har ret, så drejer det sig om en flygtning fra det sydøstlige Asien. Fra EB.dk – Jeg var verdens største røvhul’ (kræver login).

“En nu 47-årig lærer, dj og sceneinstruktør erkender blankt, at han var ‘verdens største røvhul’ over for den teenagepige og ungdomsskole-elev, som han er tiltalt for at have voldtaget eller forulempet seksuelt mindst ‘100 gange’.

I flere tilfælde fikserede han pigen med håndjern og gav hende pisk. Han nægter sig skyldig i voldtægt og brug af vold og ulovlig tvang. Men han står ved, at han blandt andet pressede og manipulerede hende til samlejer og senere hård sex…

Det er ikke noget, jeg er stolt af, sagde den tæt byggede mand af udenlandsk oprindelse, som i flere måneder i 2015 frem underviste pigen på en sjællandsk ungdomsskole og senere var instruktør for hende.

Der er nedlagt navneforbud i forhold til den forurettede kvinde, men ikke i forhold til den tiltalte mand. … Manden er dansk statsborger af udenlandsk oprindelse og far til en mindreårig dreng. Hans forældre kom til Danmark som flygtninge året efter hans fødsel tilbage i 1975.”

ANNONSE