Nyt

Klokken er 22, og Michelle er på vej i bad, da det banker på døren. Hun tror, at det er hendes veninde og åbner. Det er imidlertid asylansøgeren Mohamad, der står i trappeopgangen.

Han er en af de mange tusinde syriske migranter, der kom til Danmark under ‘flygtningekrisen’ i 2015. Her er bagsiden af historien om de tusindvis af asylansøgere, som danskerne blev påtvunget af Christiansborg-politikerne.

23-årige Mohamad Ahmad Jiblack går resolut frem. Han tager fat om kvindens hals, skubber hårdt og presser hende op ad væggen. Asylansøgeren står med sit ansigt helt tæt på offerets ansigt – så han næsten rører hendes pande:

ANNONSE

“Jeg ikke kartoffel, jeg er araber, du skal respektere mig,” truer Mohamad Jiblack.

38-årige Michelle har tidligere haft et forhold til den muslimske mand fra Syrien. Kvinden fortæller til politiet, at hun har gjort det forbi tre måneder tidligere.

Der er tale om et mareridtsagtigt parforhold, hvor den muslimske mand igennem ni måneder overdænger den danske kæreste med trusler, hærværk og grov vold.

Den 38-årige kvinde gør det til en vane at gemme køkkenknivene væk, når den aggressive araber melder sin ankomst. Og i børnehaven kontakter pædagogerne kommunen, når de ser kvindens blå øjne og forslåede ansigt.

Mange danskere har kun hørt de venstreorienterede løgnehistorier om ‘flygtningekrisen’ i 2015. Her stod venligboere klar med åbne arme og biler i tomgang. De gav et lift til de syriske migranter, der vandrede på motorvejene, mens de skimtede velfærdsydelserne i horisonten.

Politikerne fortalte befolkningen, at der ventede en multikulturel gevinst i form af veluddannede hjernekirurger og ingeniører fra Syrien.

Men sandheden er en anden.

Det er en usædvanlig mild decemberaften i 2019. Mohamad Ahmad Jiblack trænger ind i ekskæresten Michelles andensalslejlighed i Nørresundby.

Stemningen er truende i dagligstuen. Et selvsikkert smil viser sig på Mohamad Jiblacks læber. Den voldelige araber slipper grebet om ekskærestens hals og tager hårdt fat i hendes arm.

“Kom,” siger Mohamad Jiblack og trækker Michelle mod soveværelset. “Stop,” trygler det ængstelige offer og beder Mohamad lade hende være og gå sin vej.

Mohamad Jiblack skubber Michelle ned på sengen. Voldtægtsmigranten river hendes sorte joggingbukser af og lægger sig ovenpå offeret. Han fastholder kvindens arme og presser offeret ned i sengen med sin kropsvægt.

Mohamad Jiblack gennemfører sexovergrebet, mens offeret ligger på ryggen. Han trænger vaginalt ind i den vantro kvinde. Michelle ved ikke, hvor længe overgrebet varer. Måske et, to eller fem minutter. Hun trygler den muslimske mand om at lade hende være, og hun fortæller ham undervejs, at han er ulækker og klam. Men den syriske asylansøger er ligeglad.

Mohamad Jiblack er sådan en person, der tager, hvad han vil have, forklarer offeret, da hun senere afhøres i retten.

Voldtægtsmigranten får udløsning oppe i den 38-årige kvinde. På et tidspunkt ringer araberens telefon, men han tager den ikke. Da han er færdig, trækker han sig ud af offeret og går ud på badeværelset for at taget sit tøj på.

Asylansøgeren forlader derefter lejligheden, mens han taler i telefon. Overgrebet har varet i omegnen af ti minutter. Men den rædselsslagne Michelle har svært ved at holde styr på tiden.

Da Mohamad Jiblack er gået, tager voldtægtsofferet sine sorte bukser på igen. Hun græder længe, mens hun sidder på badeværelset. Kvinden går hvileløst rundt i lejligheden og overvejer at ringe til politiet. Men den arabiske voldtægtsmand har smadret hendes mobiltelefon.

Den danske kvinde er bange og i chok. Hun frygter for sit og sin søns liv. Kort tid efter kontakter hun politiet og fortæller alt.

To kvindelige betjente kører offeret til voldtægtsundersøgelse på sygehuset. Her finder man blodudtrækninger og mærker på overlæben, overarmen og knæet. Der er desuden hudafskrabninger på siden af halsen, i panden og på skinnebenet.

Læsionerne vurderes som værende helt friske og kan være fra for eksempel slag med en knyttet hånd. Der findes også sædrester fra Mohamad Jiblack i offerets underliv.

Efterfølgende bliver Michelle placeret på et kvindekrisecenter, indtil Mohamad Ahmad Jiblack bliver stillet for en dommer og varetægtsfængsles – fem dage efter voldtægten.

Det er ikke første gang, at den syriske asylansøger sidder bag tremmer. Han har tidligere afsonet en længere fængselsstraf på seks måneder og 12 dage. Men alligevel opholder han sig stadig uden problemer på dansk jord.

Det 38-årige voldtægtsoffer, der ikke har haft psykiske problemer før, står nu overfor en større psykiatrisk udredning. Hun har muligvis PTSD – en voldsom stresstilstand – efter mødet med den syriske asylansøger, og hendes søn er kommet i aflastningspleje 13 dage om måneden.

En frygtelig skæbne har ramt en dansk kvinde. Hun betaler en høj pris for politikernes multikulturelle målsætning. FN’s flygtningekonventioner og EU-retten står over en dansk kvindes sikkerhed i sit eget hjem.

Mohamad Ahmad Jiblack er født og opvokset i Syrien. Han har tre søskende, og opvæksten er normal efter syrisk standard. Han har haft en almindelig skolegang i ni år, og han har siden ernæret sig med forskelligt ufaglært arbejde.

Da Mohamad Jiblack er 18 år, øjner han en mulighed for gratis penge og velfærdsydelser i Danmark, der ligger over 4000 kilometer væk.

Mohamad Jiblack søger asyl i Danmark i oktober 2015, mens han vifter med de ‘internationale konventioner’ i hånden.

Der går kun 20 dage, så får Mohamad Jiblack den eftertragtede opholdstilladelse. Han har ingen familiemedlemmer i Danmark – men derimod en søster i Tyrkiet og en bror i Saudi Arabien.

Den muslimske migrant begynder en kriminel løbebane i sit ny værtsland. Han har et omfangsrigt forbrug af kokain samt alkohol, og han bliver islamisk gift med en dansk kvinde, der kan skrive og tale arabisk. Denne kvinde bliver også truet og chikaneret af den syriske asylansøger.

“Lad være med at få mig til at blive til en djævel … Din opførsel gør, at jeg får en morders ansigt. Du ved, hvad jeg kan gøre. Du ved, hvem jeg er, og hvem mine bekendte er, og hvad mit arbejde er, og hvad jeg er. Når det bliver alvor, så kender jeg ikke gud (Allah, red.),” lyder det i en besked fra Mohamad Jiblack til den islamiske ekskone.

Den danske konvertit lever i dag på en hemmelig adresse og frygter for sit liv.

Den kriminelle Mohamad Jiblack gider ikke at lære dansk, og kommunen prøver – uden den store succes – at aktivere den syriske mand. Undskyldningen er, at han ikke kan ‘forstå det danske samfund’, og han har desuden problemer med at forvalte de gratis skattepenge, der tilflyder ham.

Det hele ender med, at kommunen og det danske samfund giver op. Mohamad Jiblack får udbetalt integrationsydelse, som han modtager både før og efter voldtægten af den 38-årige Michelle.

Danskerne får regningen for den syriske voldtægtsmigrant, der fører sig frem i det nordjyske natteliv, ejer en sort bil af mærket Hyundai, har smidt en kæreste gennem et vindue og er storforbruger af kokain.

Der er tale om en monumental asylskandale, som danske medier har mørkelagt efter bedste evne.

30. juni 2020 dømmes Mohamad Ahmad Jiblack for voldtægt, trusler og kvindevold. Han får en fængselsdom på to år og ni måneder og udvises af Danmark for bestandigt.

Men den syriske asylskandale er ikke slut endnu. Det er yderst tvivlsomt om, de danske myndigheder gør alvor af dommen og udviser voldtægtsmigranten efter endt afsoning, da Danmark ikke har en udleveringsaftale med Syrien.

Efter normal praksis i fængselsvæsenet er Mohamad Ahmad Jiblack på fri fod i Danmark i efteråret 2021.

*

Michelles fulde navn er skribenten bekendt. Alle oplysninger i denne postering – herunder citater – er baseret på skriftlige kilder i form af retspapirer.

ANNONSE