Nyt

‘Allah er stor’ råber en nordafrikansk indvandrer. 36-årige Jamel Gorchene stikker sit offer i halsen to gange, og hun forbløder på stedet.

Scenen, der minder om en rituel halalslagtning, udspiller sig på en politistation i den lille by Rambouillet ved Paris. Det islamiske had til vesten har krævet endnu et offer.

Det var den 49-årige Stéphanie Monfermé, der fredag eftermiddag blev dræbt af en tunesisk indvandrer. Terroristen var rejst illegalt ind i Europa i 2009.

Stéphanie Monfermé var ansat hos det franske politi i næsten 30 år. Hun arbejdede som kontormedarbejder på politistationen, der ligger cirka 56 kilometer fra Paris. Den kvindelige politimedarbejder efterlader sig de to teenagedøtre Elodie og Anaïs på 13 og 18 år. Den yngste datter går i mellemskolen. Den ældste hjælper til i familiens konditori.

Stéphanie Monfermés ægtemand, Alain Monfermé, driver det velbesøgte bageri ‘Maison Monferme’ i Thoiry. En idyllisk by, der er kendt for sin zoologiske have. Ægtemanden er kendt som både hårdtarbejdende og pligtopfyldende. Alain Monfermé havde været ansat i bageriet i omkring 20 år, da han købte butikken af sin chef.

Lørdag morgen – dagen efter terrordrabet på den kvinde som han havde været gift med i 21 år – serverede Alain Monfermé og hans datter kager og bagværk i hjørnebutikken. Far og datter åbnede bageriet klokken 6.45, som de gør alle ugens dage – undtagen mandag, der er deres ugentlige fridag.

ANNONSE

Frankrigs præsident Emmanuel Macron var på statsbesøg i Afrika, da Stéphanie Monfermé blev terrordræbt.

Straks efter terrorangrebet hastede præsidenten hjem og udsendte de ord, som befolkninger i den vestlige verden har hørt utallige gange.

“Vi vil ikke give efter for islamistisk terrorisme,” lød det fra præsidenten.

Dagen efter det rædselsvækkende knivdrab besøgte præsident Macron det lille familiebageri i Thoiry. Den franske præsidents besøg blev foretaget under stor diskretion, da familien Monfermé ikke ville vække opsigt.

Stéphanie Monfermé boede sammen med ægtemanden og teenagedøtrene i den lille by Saint-Léger-en-Yvelines, der har cirka 1300 indbyggere. Hjemmet ligger kun få kilometer fra politistationen, hvor Stéphanie Monfermé udåndede.

Stéphanie Monfermé benyttede hver dag sin frokostpause til at sætte p-skiven på sin bil. Fredag 23. april 2021 ventede en bevæbnet islamist på den 49-årige kvinde, da hun returnerede til politistationen. Politikollegaerne skød og dræbte Jamel Gorchene umiddelbart efter, at han havde dræbt den forsvarsløse kvinde.

Indbyggerne i hjembyen Saint-Léger-en-Yvelines er i chok. Stéphanie Monfermé var formand for en lokal danseforening, hvor man svinger benene og cowboyhatten til amerikansk country and western.

“Vores forening sørger. Stéphanie, vi glemmer dig ikke, hvor end du er i dag,” lyder det fra næstformanden i danseforeningen Saint Léger Western.

Den livsglade og smilende Stéphanie Monfermé ses på flere billeder, hvor hun optræder med den amerikanskinspirerede dansetrup i blandt andet lokale storcentre.

Islam har vist sit sande ansigt igen. Det er ikke en tilfældighed, når muslimer gentagne gange dræber forsvarsløse mennesker, mens de lovpriser Allah. Denne gang mistede to teenagepiger deres mor, og en arbejdsom bagermester blev enkemand på et splitsekund.

Den muslimske terrorist formåede at leve som illegal indvandrer i Europa igennem 10 år.

Læg mærke til at de danske medier ikke fortæller historien om terrorofferet Stéphanie Monfermé og hendes familie. Konsekvenserne af den muslimske indvandring skal holdes skjult for enhver pris.

*

ANNONSE

Mest læst

Al-Araberlingske