Nyt

(Den 14-årige konvertit og hendes kurdisk-syriske eks-kæreste)

Her en historie fra Faaborg (6.966 indbyggere), gengivet fra BT der har fået aktindsigt – 14-årig holdt under slavelignende forhold: 21-årig havde voldtog hende fire gange ugentligt.

“En 21-årig mand fra Faaborg havde gennem mere end et år voldtaget en blot 13-14 årig pige tre til fire gange ugentligt. Flere gange på trods af hendes tilkendegivelser om, at hun ikke ville.

… Pigen blev desuden udsat for anden fysisk vold i form af blandt andet slag i ansigtet, grove trusler, psykisk vold og stærkt kontrollerende adfærd og var på det nærmeste slave for den 21-årige, som havde seksuelt samkvem med den mindreårige pige i perioden fra september 2019 til oktober i fjor.

Det mener anklagemyndigheden ved Fyns Politi, der i denne uge kører sagen ved Retten i Svendborg mod manden, som står til årelang fængselsstraf og eventuel udvisning af Danmark med indrejseforbud, hvis han findes skyldig i tiltalen.

Ifølge tiltalen var den 21-årige så kontrollerende over for pigen, som er etnisk dansk og som boede hos ham, at han forhindrede hende i at tage i skole.”

Flere detaljer om sagen fra Faaborg. BT berettede, at den 21-årige gerningsmand risikerer ‘udvisning af Danmark’, og det kommer næppe som en overraskelse at han er muslim – Kurder fra Syrien. Anklageskriftet inkluderer adskillige sager, de fleste om trusler ala ‘Jeg knepper dig’, ‘Jeg kommer hjem til dig og flækker dig’ og lignende.

Forudrettede (MAH) har et almindelig dansk navn, og er konverteret til Islam. Det fylder meget på sociale medier, hvor hun opfører sig meget muslimsk. Mod racisme, for Palæstina, for Black Lives Matter, og set herfra er hun et offer på flere niveauer. Hun ville næppe som 13-årig blive kæreste med MGM, en syrisk asylansøger på 20 år, hvis folk omkring hende havde advaret hende om arabernes kvindesyn.

Bemærk i øvrigt, at voldtægterne blandt andet har fundet sted på Horne Asylcenter. Et asylcenter der er hårdt ramt af Venligbo-bacillen. Fra Anklageskriftet.

“… samleje med barn under 15 år til dels under skærpende omstændigheder efter straffelovens § 222, stk. 1, jf. til dels stk. 3, ved i perioden fra september 2019 til oktober 2020 under ophold på Asylcenteret i Horne og på adressen … i Faaborg, under udnyttelse af sin fysiske og psykiske overlegenhed at have skaffet sig samleje med A, født den 22. oktober 2005, idet tiltalte 3-4 gange om ugen skaffede sig samleje med hende, herunder flere gange på trods af hendes tilkendegivelser om, at hun ikke havde lyst.

… vold efter straffelovens § 244 stk. 1 og psykisk vold efter straffelovens § 243, ved i perioden fra september 2019 til oktober 2020 under ophold på Asylcenteret i Horne og på adressen … i Faaborg, som tilhørende eller nært tilknyttet A (født 22. oktober 2005) husstand, idet tiltalte som kæreste og i perioder samlevende, gentagne gange i perioden udsatte A for vold og samt udsatte hende for groft nedværdigende, forulempende eller krænkende adfærd…”

Forudrettede støtter Black Lives Matter, Free Palestine mv, Instagram)

“Forholdet mellem dem stod på fra omkring september 2019 til oktober 2020. I den tid, var der altså ingen, der greb ind, selv om det var kendt for en større omgangskreds, at den mindreårige pige boede hos og var kærester med tiltalte.” (Fyns Amts Avis, 13. juli 2021)

ANNONSE

 

ANNONSE