Kommentar

Biden-administrationen er i færd med at gøre det som Biden i december i fjor sagde han ikke ville gøre: Indføre tvangsvaccinering. Foreløbig gælder det alle som jobber med militærveteraner, men der er tale om at indføre det for alle føderalt ansatte: tre millioner. Da vil USA blive opdelt i to: De vaccinerede og ikke-vaccinerede.

Det som gør dette skel ekstra dyb er at ”Center for Disease Control” samtidig indfører påbud om mundbind igen, også for vaccinerede. Dette er stik i modstrid med deres egen policy indtil for kort tid siden. Da sagde lederen Wolensky at vaccinerede ikke behøvede have mundbind. Den første åbning var da man sagde at det ikke var nødvendigt udendørs.

Nu er det en ny totalomvending. Hvorfor? Fox News Peter Doocey forsøgte få svar fra pressetalskvinde Jan Psaki, men hun henviste bare til hvad de over hende har bestemt, “based on data”. Dvs.: -Det er hvad det er fordi vi siger det. Du har bare at adlyde.

ANNONSE

Dette truer fundamentale amerikanske værdier, som Liberty og det kan ikke konkretiseres mere end i retten til din egen krop. Det er det staten nu siger at du ikke har. Staten ejer din krop.

Før betød socialisme at de kontrollerer dit ytre liv og kan beslaglægge din ejendom. Nu betyder det at de bestemmer over din krop.

Dette vækker dyb modvilje langt udover en traditionel højre-venstre-akse. Folk føler et ubehag. Hvad er det myndighederne har gang i?

Tucker mener Demokraterne er bange for at tabe neste års kongresvalg. Derfor tyr de igen til frygt og skræmsler. Det virkede i fjor. Måske det virker igen.

Men det er et langt mere polariseret land og modstanden vokser. Det virker næsten som om Biden-administrationen ønsker at knække folkets vilje.

Moskva-process

Tirsdag var første høring i Kongressen om 6. januar. Det blev en sælsom forestilling. Fox News gengav de fire politimænd, som vidnede med uberørt ansigt. De var meget stærke i deres fordømmelse af Trump. De ansvarlige måtte stilles til ansvar.

Først hos Tucker får vi se hvem disse politimænd var: Skuespillere i et nøje orkestreret show. En af dem, Harry Dunn, åbner med at mindes kollegaen Brian Sicknick, som døde af de skader han fik i mødet med demonstranterne. Men det er løgn. Sicknick døde af helt andre årsager dagen efter. Det har stadslægen i Washington konstateret. Så hvorfor gentager Dunn en løgn?

Fordi myten om 6. januar behøver martyrer.

Hvis det var en martyr 6. januar så var det veteranen Ashli Babbitt, som blev skudt inde i Kongresbygningen af en politimand. Vi har ikke fået navnet at vide på ham og hendes navn blev ikke nævnt tirsdag.

Derimod fik vi politikere at se, som Demokraten Adam Schiff og Republikaneren Kinzinger, der sad og græd foran kameraet, når de fortalte hvor traumatisk 6. januar var.

Tucker bemærkede tørt: Ikke en eneste kongresrepræsentant blev skadet 6. januar.

Alligevel sammenligner woke-medier og Demokraterne 6. januar med 9/11 og Pearl Harbour. De prøver på at piske et massehysteri op.

De orkestrerede en fiktiv anklage om samarbejde med russerne og to rigsretssager mod Trump. Ingen af dem blev der noget af. Men nu synes Demokraterne at have fundet formlen på massehysteri.

Det er en leg med ilden.

Hvem brugte vold?

Selv en forsigtig fyr som Bret Hume synes overdrivelserne er helt hinsides enhver fornuft. Under urolighederne sidste sommer satte demonstranterne ild på St.Johns kirke i Lafayetteparken lige udenfor Det Hvide Hus. Dette er en kirke som præsidenter har brugt siden midten AF det 19. århundrede.

Under afslutningen AF det Republikanske partis nominationsmøde i haven foran Det Hvide Hus, ventede BLM og Antifa på repræsentanterne. Rand Paul og hans kone måtte eskorteres væk af politifolk. De frygtede for deres liv. En af politimændene blev slået så hårdt i ansigtet at han måtte opereres. Voldsmanden blev taget, men sluppet fri.

Dette har været behandlingen af voldsmænd fra Demokratisk side hele vejen.

Syndsbekendelser

Det, der mangler i Demokraternes og woke-mediernes opførelse for at gøre den komplet er angrende syndere. Vi har endnu ikke set Republikanere som går ned på knæ og beder om tilgivelse. Vi har set nogle overløbere som Liz Cheney, Lisa Murkowski, Adam Kinzinger, Mitt Romney og Jeff Flake, som er belønnet med en ambassadørpost. Men de anses som forrædere af patrioterne og vækker ingen entusiasme. Hele slægten til Kinzinger har taget offentlig afstand fra ham. Han lader sig bruge i et råddent politisk spil.

Det store spørgsmål omkring 6. januar var hvorfor Capitol Police var så dårlig forberedt. De har et budget på 460 millioner dollar. 100 millioner mere end en storby som Detroit. Alligevel var der færre politifolk end sædvanlig. Til trods for at Trump-aktionen var varslet og mange havde bedt om forstærkninger. Men anmodningerne blev afslået af Nancy Pelosi.

Hvilket fører til mistanken om at 6. januar ikke var en ”intelligence failure”, men en ”intelligence operation”. Det var Demokraterne og sikkerhedsapparatet, med FBI i spidsen, som stod bag.

Smittede spredes ind i landet

Samtidig som administrationen strammer smittegrebet rundt befolkningen, får titusender av migranter lov til at strømme frit ind i landet, uden at blive tjekket for covid. De bliver derefter busset ind i landet af grænsepolitiet og militæret. Nogen ved at rundt regnet 8 procent af dem er smittede.

Omkring 50.000 havde fået besked om at møde foran en domstol for dom om de skulle få lov til at blive. Bare 13 procent mødte op. Dette er reglen snarere end undtagelsen.

Biden har åbnet grænsen for ikke-vaccinerede, samtidig med at han vil tvinge amerikanerne til at lade sig vaccinere.

Dette handler ikke om sundhed, men magt, kontrol.

Amerikanerne kalder det tyranni.

ANNONSE