Nyt

Demokraterne har pisket racemodsætninger op, som amerikanerne troede, var historie. Hver gang en sort person dør i hænderne på hvide, skriger medierne og demokraterne. Uanset hvad. Demokraterne ønsker at fratage borgerne deres ret til selvforsvar. Samtidig har de skabt lovløse forhold. Hvis hvide er ofre, ties det ihjel. Hvide forstået som Trump-vælgere er per definition skyldige.

For at vælte Trump slap demokraterne BLM og Antifa løs. De havde bare brug for et påskud og fandt det i en kriminels død under en politimands knæ. Demokraterne havde for længst fyret op under racemodsætningerne. Det startede allerede under Obama, der tog parti for sorte “ofre”, uanset hvad de havde gjort.

George Floyd var dårligt egnet som helgen, men det blev han. De sorte og hvide aktivisters vold blev legitimeret med hans død. Det gav dem frie hænder, det vil sige, at det var politikere som Kamala Harris, der beskyttede dem og betalte for, at de blev løsladt tilbage på gaden uden varetægtsfængsling.

ANNONSE

Summer of Love fra 1968 blev til ”fredelige protester” i 2020, ord, der var en makaber beskrivelse af horder, der brændte bygninger, plyndrede og vandaliserede, røvede, stoppede trafikken, chikanerede folk, der sad fredeligt og spiste. Demokraternes slogan under de lovløse forhold var ”Defund the police”, skær ned på politiet.

Her blev der lagt grundlag for en politik i demokratisk styrede storbyer, som de aldrig er kommet sig over. New York har mistet 400.000 indbyggere. Det samme er sket med Californien. Demokraternes svar er endnu mere af det samme.

Indførelsen af ​​kritisk raceteori i undervisning, medier og offentlige institutioner betyder, at en ny racisme har bidt sig fast og polariserer befolkningen. Enhver hændelse, hvor en hvid person chikanerer en sort person, fremstilles som racistisk.

Ved at lade hjemløse bosætte sig, hvor de vil, har Demokraterne inviteret til et problem indenfor, der gør hverdagen uudholdelig for almindelige mennesker. Folk bor i metroen i New York. De er ikke kun hjemløse, de er ofte stofmisbrugere og mentalt ude af balance. Kort sagt, de er livsfarlige for deres omgivelser.

https://nypost.com/2023/05/06/infamous-vigilante-bernie-goetz-daniel-penny-has-to-pay-for-killing-jordan-neely/

Mandag for en uge siden oplevede passagererne i en undergrundsvogn en medpassager, der optrådte med skrig og fagter og krav om penge. New Yorkere ved godt, at de står over for en tikkende bombe, der vil dræbe eller såre en af ​​dem når som helst. I samme vogn var også den amerikanske marinesoldat Daniel Perry (24). Amerikanske marinesoldater er uddannet til at håndtere trusler. Han lagde Jordan Neely på jorden. Neely havde en historie med uprovokerede angreb og psykiske lidelser. Uden at få hjælp. Det er tilladt at ødelægge sig selv i USA, og demokraterne er ligeglade med, at prisen for andre mennesker er blevet så høj, at nogen reagerer.

Sagen om Neely handler derfor om noget langt mere end det faktum, at han døde af det armgreb, Perry tog. Det handler om, hvorvidt det skal være tilladt at forsvare sig mod den lovløshed, demokraterne har udløst. Fuldstændig bevidst.

De har åbnet grænsen i syd, og fentanyl og methamfetamin strømmer ind. Det driver folk til vanvid. De ved ikke, hvad de laver. Myndighederne gør ingenting. Men en amerikansk marinesoldat handler.

Interessant nok ses to sorte mænd hjælpe Perry med at holde Neely nede. Men FOX skriver intet om dem. Al skylden er lagt på Perry, og politikere som Alexandria Ocasio-Cortez er ikke langsomme til at trække racekortet.

Borgmester Eric Adams bliver nervøs. Han er tidligere politimand og ved, hvilken stemning AOC, Alexandria Ocasio-Cortez, en amerikansk aktivist og politiker fra det Demokratiske Parti, forsøger at piske op.

I 1984 var der et tilsvarende lovløst New York, hvor man risikerede at blive bestjålet ved at tage metroen. Da fire sorte unge krævede penge af Bernard Goetz, skød han dem koldt og roligt ned. Han blev ikke dømt for drabsforsøg, men for ulovlig våbenbesiddelse, bøde på 5.000 og seks måneders fængsel.

Den milde dom afspejler, at Goetz gjorde, hvad mange New Yorkere ønskede at gøre: Forsvare sig selv. Dengang stod retten til selvforsvar stærkere end i Bidens Amerika. Demokraterne forsøger at fratage amerikanernes ret til at forsvare sig selv.

Men sympatien er på Perrys side. Det er medierne, der flirter med aktivisterne blandt demokraterne.

Alle forstår situationen og kan identificere sig med Perry. Han er en helt i manges øjne. Tør myndighederne straffe ham? Generaladvokat Alvin Bragg sagde onsdag, at de “efterforsker”. Perry forbliver på fri fod.

Dræbte hvide for at være hvide

Racisme gør noget ved folks hoveder. De ser hvide som fjender.

Carlton Gilford

Den 18. april gik Carlton Gilford ind på biblioteket i Tulsa, Oklahoma, og skød to hvide mænd. Han valgte dem helt tilfældigt ud. Kun fordi de var hvide. Politiet har nu sigtet ham for drab med et racistisk motiv.

Folk ser, hvad de ser: Hvide bliver skudt, fordi de er hvide. Dette skete på et offentligt bibliotek. Gerningsmanden var igen en hjemløs.

Læs: Demokraternes politik.

Politiet sagde, at Gilford, som ifølge fængslets optegnelser er hjemløs, gik ind i Rudisill-biblioteket omkring klokken 9:40, gik op bag en mand, der sad ved et skrivebord, og skød ham i baghovedet. shot him in the back of the head.

Offeret, 35-årige Lundin Hathcock, blev kørt til hospitalet, hvor han døde.

Gilford gik ud af biblioteket og ind i en butik. Der skød han en kunde, James McDaniel, (55), i hovedet på samme måde. Denne gang henrettede han den sårede liggende på gulvet.

Efter biblioteksskyderiet, sagde politiet, gik Gifford til en nærliggende QuikTrip dagligvarebutik og skød den 55-årige James McDaniel i baghovedet. Da offeret faldt til jorden, skød den mistænkte ham igen. McDaniel døde på stedet.

Statsadvokaten siger de to blev skudt fordi de var hvide.

Ifølge Tulsa Countys distriktsadvokat Steve Kunzweiler tyder beviserne på, at Gilford, som er sort, skød begge mænd, fordi de var hvide. Anklageren uddybede det ikke.

De liberale medier dækker ikke disse sager, i modsætning til metrodøden i New York. De opererer ud fra færdige manuskripter og hvis der skal en artikel ud af det, skal hændelsen passe til manuskriptet. Medierne i Europa opfører sig i stigende grad på samme måde.

Deraf tillidsgabet mellem offentligheden og medierne.

Folk ser, at myndighederne ikke længere bekymrer sig om deres sikkerhed. Derfor volden i skolen, helt fra begyndelsen. Volden er kommet ind i vores samfund, og da det er en konsekvens af politiske valg, ønsker politikerne ikke at tale om det. De vælger snarere at give befolkningen skylden for at være racistiske.

Også her er det polariseret.

Men USA har en historie med raceproblemer, som ville få dig til at tro, at det sidste, det mest progressive parti ville gøre, var at opildne racemodsætningen.

Men det er det, de har gjort, helt bevidst, i flere år, og de store medier og universiteter er med på det.

Europæerne forstår ikke, hvad der sker, og medierne bygger op under indtrykket af, at det er Trump-vælgerne, der polariserer. Det er de hvide, der er problemet.

Altid.

https://www.foxnews.com/us/jordan-neely-chokehold-death-infamous-nyc-vigilante-says-marine-vet-has-got-to-pay-report

https://www.foxnews.com/politics/black-man-charged-murdering-two-white-strangers-oklahoma-because-race

 

 

ANNONSE