Kommentar

En aktivist brænder et amerikansk flag af.

Det vi har set, med oprulningen af Obamagate, er en administration, hvor præsidenten følte han havde ret til at efterprøve vælgernes valg af kandidat for et andet parti. Obama var villig til at bruge alle statens magtmidler for at standse Donald Trump. Da vælgerne alligevel trodsede alle spådomme, fortsatte Obama med at sabotere den nye administration og lykkedes med at bringe den nationale sikkerhedsrådgiver, Michael Flynn, til fald.
Dette var en anti-demokratisk opførsel. Landets øverste leder respekterede ikke vælgernes suveræne ret til at vælge, hvem de vil. Det er det mest fundamentale princip i demokratiet. Uden det er demokratiet bare skuespil.

Demokraterne og anti-Trump-medierne har siden valget 8. november 2016 daglig bevist at de ikke respekterer vælgernes dom. De har aldrig godkendt Trump som en legitim præsident. Hele Russiagate-storyen var og er bygget op for at delegitimere præsidenten. Historien har vist sig at være helt uden grundlag, alligevel fortsætter Demokrater og anti-Trump-medier med at snakke, som om den fortsat har noget på sig. Fakta betyder ingenting, selv ikke når det er resultatet af undersøgelser, de selv har sat i gang.

Den anden hovedstory om Trump er, at han er en racist, en hvid supremacist, symbolet på et Amerika som blokkerer for at et nyt kan vokse frem. At være hvid er per definition at optage pladsen for andre. Skygge for solen. De samme argumenter hører vi her hjemme: Hvis du får taletid er det på bekostning af andre, som behøver den mere. Det er et helt nyt princip for demokratisk samtale, baseret på hvem der taler, vedkommendes etnicitet eller religion. Bare det at introducere et sådan argument er at åbne porten for klanråb og stammehyl.
Medierne lader som de ikke forstår hvad de har gang i.

ANNONSE

I forlængelsen af racist-narrativet ligger retfærdiggørelsen af den vold som udspiller sig i amerikanske byer. Demokraterne og anti-Trump-medierne fortæller ikke sandheden om volden mod bygningerne og politiet. De fortsætter det, som har været en lang tradition på venstrefløjen: Politiet er svin. Antifa er en fortsættelse af de værste træk ved amerikansk venstrefløj: En sadistisk glæde ved at skade politifolk.

I Seattle og Portland har de brugt lazerlys for at blinde politifolk. Foreløbig har tre fået permanente skader.
Omverdenen burde mærke sig hvilke bygninger Antifa angriber i Portland, Seattle og Los Angeles: Politihovedkvarterer og retshuse. Her har justitsminister William Barr trukket en rød linje: Loven giver ham ret til at forsvare føderale bygninger med alle midler. Derfor er der føderale agenter inde i tinghuset i Portland. Men Antifa forsøger at brænde dem inde.

Alligevel står Demokratiske politikere frem, lokalt og nationalt og siger at Trump bruger Gestapo-metoder.

Demokraterne og anti-Trump-medierne spekulerer i at fremkalde en krise i storbyerne på toppen af coronaen, som skal blive så håbløs og akut at vælgerne stemmer på manden i bunkeren i Wilmington, Delaware.
Ingen pris er for høj for at blive Trump kvit.
Heller ikke demokratiet.

ANNONSE