Kopierede/fra hoften

Sveriges Convergence of Catastrophes*

Det skriver den tyske journalist Anna von Bayern i BILD. Hun har svensk familie og er også fra den i Danmark ikke ukendte familie Sayn-Wittgenstein-Berleburg. Hendes mormor sidder på et Stockholmsk alderdomshjem. Nogle hjem skruer nu ned for varmen, fordi pengene er brugt på såkaldte “flygtninge.” Såkaldt fordi Sveriges menneskeimport er ideologisk, ikke over syv procent er rigtige flygtninge.

 “Der vil aldrig være nogen undskyldning for deres forsømmelser”

Narkosemidler er ved at slippe op på Stockhomske sygehuse, og lighus er så overfyldte at man må bruge kølerum for madvarer. En læge fortalte i Akutellt, hvor mange alvorligt syge unge uden underliggende sygdomme hun havde.  “Der vil aldrig være nogen undskyldning for deres forsømmelser,” skriver  Chris Forsne. Patrick Engellau ser på Sveriges rekorddødelighed i Norden, som er fem gange  højere end Norge og Finlands:

Sverige, däremot, är bortskämt, vilset och dekadent till följd av lättja, ängslighet och PK-ism. Varför skulle en lågutbildad, feministisk regering klara coronat bättre än skolan, skogsbränderna, försvaret, Transportstyrelsen eller invandringen? Lek med coronastatistik (*Convergence of Catastrophes.)

ANNONSE