Nyt

Louise Meijer, parlamentsmedlem for det svenske centrum-venstre parti Moderaterna, har bedt vælgerne om en undskyldning for hendes tidligere holdning til åbne grænser. Hun beklager, at hun argumenterede for åbne grænser, og tog imod flygtninge, skrev hun i et debatindlæg i The Express.

De fleste indvandrere befinder sig  i Vesten

Sverige er i dag et “helt andet land, end det var i slutningen af ​​det 20. århundrede”. Per capita, har landet “modtaget flest immigranter i den vestlige verden”, i moderne tid:

– Nu går jeg ind for at ændre udlændingeloven og stramme reglerne, siger Meijer.

Socialdemokraternes ansvar

Meijer er leder af Moderaterna i Rigsdagens justitsråd, og tilhører samme parti som statsminister Ulf Kristersson. Efter at have indrømmet sine egne fejl, giver hun Socialdemokratiet hovedansvaret for, at “landet er ved at ændre sig fundamentalt”:

ANNONSE

– Socialdemokratiet har regeret i Sverige i 20 af de sidste 30 år. Mellem 2014 og 2022, hvor Socialdemokratiet sad i regering, kom omkring 120.000 immigranter til Sverige, hvert år. Alligevel vil Magdalena Andersson og Socialdemokratiet ikke indrømme, at de tog fejl i deres politik.

Kan vi stole på Socialdemokratiet, når de ikke kan indrømme fejl, spørger hun.

Afsindig

I dag har mere end en tredjedel af Sveriges befolkning udenlandsk baggrund. I 1987 var det 11 pct. Meijer lover selv bod og bedring, efter at have tænkt over det i mange år:

– Det er blevet klart for mig, at hvis Sverige skal være et så godt land som muligt, for alle, der bor her, skal vi have minimal asylindvandring i overskuelig fremtid. Det er nødvendigt for vores land at holde sammen. Som repræsentant for Riksdagen, er dette en selvfølge i mit politiske arbejde, nu, og i fremtiden.

Så vil vi se, om svenskerne kan stole på nogen, der har taget så grundigt fejl – og brugt så mange år på at indse det.

 

 

Køb Johan Westerholms bog “Islamism in Sweden” fra Document Forlag!

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden