Kopierede/fra hoften

Det er halvperverst, som indavlet,dansk journalistik interesserer sig for det her. Når halvdelen af det er sort snak for mig, skyldes det nok, at Venstre rager mig en hatfuld, og at jeg ønsker dem hen hvor pebberet gror. Bare hør, hvordan Løkke får lov af DR at skøjte hen over Marrakesh. 
 
På en måde et det som at læse Se & Hør hos frisøren, men vi forventes at tage det gravalvorligt, og nu får vi så “Jakob,” som er mere af det samme. Giuseppe Tomasi di Lampedusa skriver i Leoparden:
 
 »Alt må forandres, for at alt kan forblive det samme, Alt dette burde ikke kunne vare ved; men det vil blive ved, evigt; evigt efter menneskelig målestok, naturligvis: hundrede år, to hundrede år; og derefter bliver det anderledes, men værre. Vi var leoparderne, løverne; det bliver sjakalerne, hyænerne, der kommer i stedet for os; og alle til hobe, leoparder, sjakaler og får, vil fremdeles tro, at de er jordens salt.« 
 Og Løkke er bare endnu en hyæne, der viger pladsen for en anden.
 

21 Søndag: Stort interview med Løkke | DRTV

ANNONSE