Oraklerne

Tidligere V-borgmester Flemming Jansen har i avisen Nordjyske stillet en række spørgsmål til statsminister L. Løkke Rasmussen. Jansen spørger bl.a. om, hvad Løkke egentlig mener med, at den igangværende masseindvandring af mennesker fra varme lande bedst løses i EU-regi. Og hvad er Løkkes syn på EU’s opfattelse af, at islam hører hjemme i Europa?

Det er berettigede og påtrængende spørgsmål, den tidligere V-borgmester Flemming Jansen stiller statsministeren – og derfor vil han ikke få svar fra Lars Løkke, som ikke har anden politik end at traske videre i sporet efter Tysklands og EU-kommissionens katastrofekurs. Jeg har aldrig hørt Løkke sige andet end de sædvanlige floskler om, at ”vi” skal stå sammen, når der har været endnu et islamisk terroranslag mod uskyldige mennesker.

Svaret på spørgsmålene er for længst kommet fra Berlin og Bruxelles, hvor trekløveret A. Merkel, J.-C. Juncker og F. Mogherini insisterer på, at islam hører hjemme i Europa, og at EU-stater så at sige har pligt til at arbejde på deres egen undergang. For få dage siden fik vi en ny bekræftelse herpå.

ANNONSE

Under det enorme pres fra flere hundrede tusinde illegale indtrængere har den italienske regering omsider besluttet at sende krigsskibe ind i den sammenbrudte libyske stats territorialfarvand for at dæmme op for invasionen. Initiativet støttes af andre EU-stater, dog naturligvis ikke af Danmark, fordi Berlin er imod.

Italien har også arresteret et tysk skib og indledt en retssag mod skibets ejer, en tysk organisation, som samarbejder med et afrikansk forbrydersyndikat, der mod betaling sender mennesker fra libyske havne ud på havet i synkefærdige både uden tilstrækkeligt brændstof.

Italiens initiativ har straks fået den tyske Forbundsdag (parlament) til i et notat at indskærpe, at alle EU-stater har pligt til at samarbejde med organisationer som de facto bistår menneskesmuglernes forbryderiske virksomhed. EU-kommisionens formand J.-C. Juncker har i en pause mellem champagneglassene i et interview med en tysk radiostation skarpt vendt sig imod Italiens beslutning om at bekæmpe uvæsenet inde på libysk territorialfarvand: ” Man kan simpelthen ikke gøre det på den måde. Vi er ikke Verdens herrer. Og F. Mogherini – den tidligere kommunist, som nu er ansvarlig for EUs udenrigs- og sikkerhedspolitik – har understreget, at Italiens beslutning kun er lovlig, hvis der foreligger en anmodning fra den libyske regering og dertil en vedtagelse af en anvendelig resolution i FNs sikkerhedsråd .

Sådan er de faktiske forhold i EUs selvmordsindustri. Det er ansvarsløse typer som Merkel, Juncker og Mogherini samt deres villige bureaukrater, der bestemmer de europæiske nationalstaters skæbne. Og den skæbne er, at vi skal lade os overmande og ødelægge uden at gøre modstand.

 

Bent Jensen er professor i historie, tidligere leder af Center for Koldkrigsforskning og forfatter til en række bøger – herunder koldkrigsværket Ulve, får og Vogtere

ANNONSE

Ét svar til “EUs selvmordsindustri”

 1. Ole K. Ersgaard siger:

  Man kan også stille regeringen spørgsmålet: Hvordan vil den konkret forhindre en gentagelse af migrantstrømmen fra 2015, når der næste gang vælter x000 ind over grænsen?
  Er politiet/militæret udstyret med den fornødne autoritet?
  Når fx vandkanoner, tåregas m.v. ikke holder migranterne tilbage v/grænsen – har politiet/soldaterne så lov til at skyde på de indtrængende?
  Det kunne være interessant at høre, hvordan de skabsradikale/de politisk korrekte i regeringen vil håndtere den situation?
  Ved en spansk grænsestation forleden stod politiet nærmest hjælpeløse og så til – at mange, mange hundrede væltede ind over grænsen bevæbnet med køller osv.
  For slet ikke at tale om tilstrømningen og hvad der er sket på den baggrund i Syditalien i år.

  Nu skal valget jo nok lige klares i Tyskland og kommunalvalget i Danmark – så får vanviddet givetvis lov til at fortsætte!

  Og så et meget, meget ubehageligt spørgsmål:
  Indtil nu har regeringen heller ikke foretaget sig noget væsentligt omkring den illegale indvandring til landet.
  Rockwool Fondens Forskningsenhed har tidligere i år estimeret at tallet af illegale indvandrere til 20.000. De skal jo leve af et eller andet. Fx kriminalitet, tiggeri, i sorte job osv.
  Vil regeringen også blot på dette område sidde og vente på, at “det løser sig selv”, alt i mens den danske samfundsmodel smuldrer?

  Ole K. Ersgaard
  Erhvervsøkonom MDM, PD
  2017-08-12