Kommentar

De fleste danskere ser ikke ud til at have opdaget det, men med Koran-loven er vi officielt trådt ind i Islams Hus – den del af verden, hvor Muhameds lov gælder. Fra nu af er det imamerne, der skal bestemme, hvad der kan godtages som kunst, og hvad det skal være tilladt at sige og gøre. Mette Frederiksen benægter ganske vist, at den nye blasfemibestemmelse er en glidebane, men vent og se, hvor hurtigt politikere og domstole vil slå hælene sammen og bøje sig for den strøm af nye krav, som de med deres landsforræderi har indbudt til.

Imamerne behøver blot at lufte muligheden af, at herboende muslimer måske vil gribe til vold, så vil politikerne stå i kø med nye indrømmelser, alt mens de bedyrer, at der sandelig ikke er gjort indgreb i ytringsfriheden, og at Danmark stadig er et demokrati.

Men de lyver og lyver og lyver.

Firoozeh Bazrafkan har i et interview med Berlingske fortalt, hvordan det vil ende: ”Hummelgaard har skubbet mig over til kranen for at blive hængt.” For det er sådan, man gør i hendes hjemland, Iran, der nu har fået vetoret over dansk lovgivning og retshåndhævelse.

ANNONSE

At Lars Løkke og Venstre ville være med til at begrave Danmark, kan ikke komme bag på nogen, for de herrer og damer er til salg.

Men at Socialdemokratiet, som mine forældre og alle mine bedsteforældre var medlemmer af og stemte på hele deres liv, ville føre an i et sådant forræderi, er en tragedie og vil for evigt stemple det tidligere arbejderparti.

I disse sorgens tider går tankerne til de frihedskæmpere, der ligger i Mindelunden.

ANNONSE