Kommentar

Ved Absalon rytterstatue i København. Foto: Steen Raaschou

Alle kan forstå det, men ingen vil tale om det: Erobringen af Danmark udspiller sig for alles øjne: En fremmed kultur vil dominere og dens mænd benytter sig af vold. Befolkningen får ingen hjælp ovenfra og står alene: Den må tilpasse sig og ser den anden vej.

Alle kan forstå det, men ingen vil tale om det: Erobringen af Danmark udspiller sig for alles øjne. Sidste sommer sad indhyllede kvinder i grupper langs strandgaden i Aarhus. Det mindede om Libanon. I år var det hele sort langs hele stranden. Man får ondt i hjertet. I parken ved dronningens sommerslot kommer tre kvinder gående gennem parken – i fodside sorte kjortler. Kontrasten mellem det grønne livsfriske og det sorte tøj er som at se Døden komme imod os. Man får bare lyst til at flygte.

Det er det, de fleste af os gør: Vi flygter.

Men en dag er der ingen steder at flygte hen.

I mellemtiden anstrenger vi os for at ikke se hvad der foregår.

Næsten en kvart million mennesker har siden 1983 fået tildelt dansk statsborgerskab. Omkring halvdelen af statsborgerskaberne er gået til personer fra muslimske lande. Det viser en oversigt over statsborgerskaber tildelt i årene 1983-2018, som udlændinge- og integrationsministeriet har udarbejdet for folketingets indfødsretsudvalg.

Det er Dansk Folkepartis indfødsretsordfører Marie Krarup, der har bedt om oversigten. Hun kalder tallene for en katastrofe.

“Det her viser, at der skal bremses op. Der gives alt for mange statsborgerskaber. Halvdelen er til personer med islamisk baggrund. De første på listen er i dag bedsteforældre, så der er tale om flere generationer af personer med en helt anden kulturel baggrund. Hvis vi fortsætter med at give så mange statsborgerskaber, som vi gør i dag, holder Danmark op med at være dansk,” siger Marie Krarup.

241.555 har fået statsborgerskab siden 1983. Marie Krarup: Det er en katastrofe

Danske politikere holder fortsat fast ved de internationale konventioner, der gør erobringen mulig. Lars Løkke drog endog til Marrakesh og undertegnede en migrationspagt, der netop vil gøre strømmen af mennesker sydfra til en jævn vedholdende strøm

ANNONSE

Vi så hvad lovene bruges til da EU-domstolen gav et tyrkisk par ret til familiesammenføring i Danmark, ud fra associeringsaftalen mellem EU og Tyrkiet. Danske interesser spiller ingen rolle. 8.000 tyrkere står klar til at benytte samme ret.

Politikerne forsvarer hverken land eller folk. De tilpasser sig.

Det forplanter sig nedover. Folk gør det samme. De tilpasser sig, dvs. forsøger at undgå konflikter. Det er i virkeligheden en langsom overtagelse gennem vold. Hvis en befolkning praktiserer eftergivenhed i mødet med en voldskultur, er resultatet givet.

Historien fra Slagelseegnen forrige fredag, hvor MC-klubben Bifrost fik sine lokaler og cykler smadret, er sigende. TV2Øst bringer et langt indslag, men det handler kun om hvor chokeret befolkningen i den lille landsby er. Der har ikke været nogle problemer med drengene i Bifrost, men de lokale frygter hvad der kan komme: Tre biler med femten maskerede mænd var dukket op og havde smadret det hele. Hvem var de? Det hører vi ikke noget om. De lokale er bange og vil helst smide Bifrost-drengene ud. Politiet er undvigende og kalder det indtrufne for hærværk. Det er en lokal beboer uenig i: Det her drejer sig om noget andet.

En motorcykelklub med relationer til Bandidos fik deres klubhus i Flakkebjerg Stationsby smadret. Nu frygter folk i landsbyen for deres sikkerhed.

Mod slutningen af artiklen ofres nogle linjer på de maskerede voldsmænd. Men journalisterne og politiet har ingen anelse om hvem det kan være. De ser alle den anden vej.

Som Kim Møller kommenterede:

Det er her vi er i 2019. Bandidos-relaterede rockerklubber, der i min ungdom ville skabe skræk og rædsel rundt omkring i forstæderne, kan i dag – qua kulturfremmed indvandring, ikke engang beskytte sig selv. Den gennemsnitlige danske lønmodtager er nederst i dominans-hierarkiet, og kan kun håbe at de tilvandrede ikke føler sig provokeret af deres blotte eksistens. Fremtiden bringer kun mere af det samme.

Danmarks Radio melder at regeringen vil sende 500 ekstra soldater på udenlandsopgaver. Alt fra lægehold i Syrien til Mali i Afrika og eskortering på havet udenfor Iran.

Det giver et indtryk af overskud og styrke: Danmark kan stille soldater til rådighed.

Men måske soldaterne hellere skulle have været sendt til Slagelse?

Danmark erobres stykkevis, dag for dag. Af fremmede. Med vold.

Men først må man turde erkende problemet.

ANNONSE