Kopierede/fra hoften

Tommy Robinson i Landstingssalen lørdag 18. januar. foto: Steen Raaschou

Tommy Robinson fik lørdag årets Sappho-pris af Trykkefrihedsselskabet i Landtingssalen på Christiansborg.

Men prisen har en bitter bismag.

Mødet skulle oprindelig have været på Vartov, et kristent forsamlingscenter lige ved Rådhuspladsen. Trykkefrihedsselskabet har været stamkunder på Vartov i mange år. Men denne gang meldte Vartov fra. Grunden var trusler fra Antifa om at smadre mødet. Nerverne svigtede.

I Danmark kan folketingsmedlemmer leje lokaler inde på Christiansborg, og Marie Krarup fra Dansk Folkeparti benyttede sig af retten og reddede således mødet.

Men Antifa gav sig ikke med dét. De lagde en opfordring op på Facebook om at møde frem til en demo mod mødet. Antifa vil ikke nøjes med at stå der, de vil angribe og ødelægge. I dette tilfælde vidste de at politiet ville være mandstærkt til stede.

pastedGraphic.png

Derfor skriver de til slut: Husk – De skal også hjem igen!

Det er ikke første gang at Antifa har angrebet folk på vej hjem. Fysisk.

Og nu kommer den anden pointe: Tommy Robinson er smidt af Facebook. Alle, som siger noget pænt om Tommy, bliver smidt ud. Document.dk gengav en artikel Bruce Bawer skrev om retsprocesserne mod Tommy i Storbritannien. For det blev siden suspenderet og derefter slettet. 10.000 følgere fulgte med.

ANNONSE

Men Antifa får lov til at publicere direkte trusler mod et møde, som foregår inde i det danske Folketing!

Det er ikke bare Antifa, men også Facebook, som er en trussel mod ytringsfriheden.

Man kunne måske slå det hen som skødesløshed, at Facebook har dårlig kontrol. Men det stemmer ikke. Facebook ved udmærket hvad de gør. Hvis de virkelig var mod politisk vold eller hatespeech på principielt grundlag, ville Antifa aldrig have fået lov til at skrive det de gør.

Facebook lader dem fortsætte, mens andre smides ud, bare de nævner Tommy Robinson.

Lars Hedegaard har den senere tid oplevet, at Facebook til og med går ind og redigerer i de indlæg han lægger ud. Det er en direkte indgriben i teksten. Da Hedegaard i dag skrev at han fra nu af ville publicere på Document og kun lægge links ud, gik der ni minutter, så var han smidt ud.

Der er en kobling mellem Antifa og Silicon Valley. Det er den uhyggelige sandhed. NGO-er som ”Hope not Hate”, Expo, ”Southern Poverty Law Center” er mellemmænd, der udsteder straffeattester, som gør at personer og sider stemples. De er inspektører/eksaminatorer, som har fået mandat til at censurere.

Denne censurmaskine har udviklet sig uhyre hurtigt det sidste år, og i EU har de en ivrig lovgiver. Trump er deres største fjende. De er villig til at tage alle midler i brug for at han ikke skal blive genvalgt.

Hvorfor Facebook har udpeget Tommy Robinson til fjende, er det ikke let at svare på.

Vesten er inde i en stor ideologisk kamp, og det er venstresiden, som sidder på de teknologiske og mediemæssige midler. Når det gælder «fjender», har de ingen skrupler.

Da de mærkede suget/trykket nedenfra, fik de vedtaget love, som sørgede for at stoppe munden på uvelkomne personer. Tommy bliver de provokeret af, fordi han ikke lod sig hverken tæmme eller knække.

ANNONSE