Nyt

Muslimske Sikandar Siddique har været valgt til folketinget i få måneder, men politikeren er allerede begyndt at betale tilbage på sharia-kontoen til sine pakistanske vælgere.

Sikandar Siddique kalder behændigt islamiske barnebrude og deres ægtemænd for “unge par”.

Alternativets folkevalgte pakistaner er rasende over den måde, som tidligere minister Inger Støjberg behandlede tilvandrede muslimske mænd og deres barnebrude på.

Derfor er Sikandar Siddique en af bagmændene bag en bekostelig undersøgelse, der skal ‘afsløre’ Inger Støjbergs resolutte behandling af barnebrude blandt muslimske velfærdsmigranter.

Sikandar Siddique tåler ikke , at man undertrykker islamisk kultur herunder giftermål med børn. Og han forstår stadig ikke, at man i Danmark adskilte barnebrude fra deres langt ældre ægtemænd.

Det pakistanske folketingsmedlem er arrig over, at den vantro Inger Støjberg kunne blive siddende som minister efter sin ‘krænkelse’ af islam og sharialoven.

Sikandar Siddique og hans vantro partileder Uffe Elbæk kæmper lige nu en brav politisk kamp for, at flere barnebrude i fremtiden kan bo med deres ældre muslimske mænd i Danmark.

Hvis du stemmer på islamvenlige partier, så kommer der automatisk mere islam og flere barnebrude til Danmark.

(En oversigt over barnebrudene findes her – flere af ægteskaberne strider imod dansk lovgivning)

Se også
Jonas Zuschke / Identitær: “Vi er kampberedte pyromantikere, som i længsel afventer den rensende ild.”

ANNONSE

Mest læst