Nyt

Forleden skrev om vi om Generation Identitær havde givet Carolina Magdalene Maier  en pris for hendes arbejde med at udskifte den danske befolkning.

Aktivister snød Alternativets Carolina Magdalene Maier med pris for udskiftning af den danske befolkning

 

I dagens Jyllands-Posten understreger hun Alternativets ønsker om, at det skal være endnu lettere end i dag at få dansk statsborgerskab.

»For os er statsborgerskabet en aktiv del af integrationsprocessen. Vi har længe ment, at det skal være nemmere at blive dansk statsborger,« siger integrations- og udlændingeordfører Carolina Magdalene Maier og uddyber:

»Mange taler om, at statsborgerskab er en belønning, man får, når man har vist, at man er dansk nok. Vi vender den om og siger, at statsborgerskabet er en tillidserklæring, vi giver til den enkelte. Vi tror på, at det får folk til at føle sig mere velkomne og dermed mere villige til at ville være en del af samfundet.«

Endvidere skal det stort set ikke være muligt at fratage dansk statsborgerskab.

»Hvis du begår kriminalitet, skal du straffes efter dansk straffelov. Vi kan ikke begynde at tage statsborgerskabet fra folk,« siger hun og henviser til Statsløsekonventionen, som Danmark har tilsluttet sig. Den gør det umuligt at fratage statsborgerskabet fra en person, hvis vedkommende dermed bliver statsløs.

Endelig skal alle der bliver født i Danmark havde dansk statsborgerskab, selvom de ikke har danske forældre.

»Det er super mærkeligt, at man ikke er dansk statsborger, hvis man bliver født af forældre med permanent ophold og ser ud til at skulle vokse op, gå i skole og have hele sit liv i Danmark. Hvorfor skal man så ikke have de samme rettigheder som danske statsborgere?« spørger Carolina Magdalene Maier.

Jyllands-Posten

ANNONSE