Nyt

Forleden spurgte jeg en yngre kollega, om han skulle i byen i weekenden. Han sagde at vennerne normalt tog til Århus eller København, da Middelfart var for lille, og Fredericia, ja “… der er for mange af de sorte”. Sidste tur i Fredericia endte med et større slagsmål med godt 10 unge arabere, der startede ud med at slå en af hans venner direkte i hovedet med knojern. De truede med ‘LTF’, da de kort efter opdagede, at venneflokken tog kampen op.

Det er nok nemmere at undgå tilvandrede machismo-bomber i en by som Århus, men tallene taler sit klare sprog. BT har opgjort navnene ved retsmøder i byretterne over to uger i landets fire største byer. Det er hård kost for multikulturalister, hvis der er nogen tilbage. De fleste ønsker ikke masseindvandring, men er – af flere årsager, ikke villige til at gøre hvad der kræves, for at danske byer ikke tilnærmer sig MENAP-landene, gade for gade.

Resultatet af god research og meget informativ grafik kan ses på BT.dk – B.T. i byretten: ‘Det er, som om det er blevet mere normalt med kriminalitet’.

“I alt blev 321 personer fremstillet. 174 af dem havde tydeligt ikke-danske navne, hvor der var klart flest arabiske. Altså vel over halvdelen. …

[…]

Anklager Lars Dahlgaard sidder stadig i retssal 16, hvor en ung mand fra 1995 med albanske rødder forventes at erklære sig skyldig i at have kastet en sten og en urtepotteskjuler efter ordensmagten på Christiania. …

Efter dommen vil en ung mand på 22 år gerne udtale sig. Han forklarer, at han er fætter til den tiltalte.

‘Alle de problemer, som indvandrerne står i, det er deres egen skyld,’ siger han med høj stemme midt i den talrige flok af pårørende, der består af flere fætre og/eller kammerater, to kusiner og den tiltaltes forlovede. …

Det er, som om det er blevet mere normalt med kriminalitet,’ siger han… Han bebrejder hverken politiet, Pia Kjærsgaard eller danskernes bekymringer over islamisering.

‘Politiet eller danskerne hader jo ikke indvandrere. Det gør de ikke. …,’ siger han og fortsætter:

‘Men jeg har også gået i skole med mange danskere. De går ikke over for rødt, selv om de kan se, at der ingen biler kommer. Det gør de bare ikke. Men det gør indvandrere,’ siger han.”

ANNONSE