Nyt

Igennem de seneste dage har danskerne kunnet se voldsomme fyrværkeri-angreb på gaderne i de indvandrertunge områder af København.

Nu står to indvandrermænd på 17-18 år frem og fortæller om deres farlige opførsel, der indbefatter at skyde fyrværkeri efter tilfældige forbipasserende borgere:

“Vi er bare nogle unge gutter, der hygger os lidt på gaden … Vi skyder bare efter hinanden. Folk skal jo bare lade være med at gå derhen, hvor der bliver skudt,” siger den maskerede indvandrer.

Ordene fra migranterne er i fin tråd med det berøringsangste Københavns Politi, der har givet nogenlunde samme melding til de rædselsslagne danskere:

“Folk må bruge deres sunde fornuft. Hvis de kan se, at der står ti mennesker og skyder vildt omkring sig med fyrværkeri, skal man selvfølgelig lade være med at insistere på at gå forbi,” siger en vagtchef fra politiet.

De maskerede indvandrere erklærer, at det “bare er for sjov”, når de angriber folk i de københavnske gader, og de mener ikke, at danskerne skal brokke sig:

“De, der siger, vi skal stoppe med det, skal ikke blande sig … Ingen uskyldige er blevet ramt, så hvorfor skal de brokke sig. Hvis det sker, og det bliver for alvorligt, stopper vi,” erklærer den formummede migrant.

ANNONSE

Danskerne bliver sat på plads. Det er de unge indvandrermænd, der svinger taktstokken i store dele af København.

Det danske politi har de forløbne dage anholdt adskillige unge mænd, der står bag fyrværkeri-angreb, men alle er blevet løstladt efter kort tid. Løsladelserne kommer trods erklæringer fra ordensmagtens side om strafferammer på op til otte års fængsel.

Lørdag aften bliver Københavns Politi angrebet af en 15-årig teenager, der affyrer et farligt ‘bomberør’ direkte mod en politibetjent. Gerningsmanden bliver anholdt klokken 21.14, men efter en kort afhøring løslader politiet den pågældende til de ‘sociale myndigheder’.

Man ser det mulige scenarie for sig. Den kommunale pædagog, der stemmer på Enhedslisten eller Det Radikale Venstre, klapper den skydegale gerningsmand på hovedet og fortæller om stigende racisme og stigmatisering i Danmark.

Lovens slappe arm har ikke fat i de maskerede indvandrere, der spiller fandango på landsdækkende tv og angriber danskerne med eksplosiver i gaderne.

Hændelserne på Nørrebro kan muligvis ikke kaldes for terrorisme, men der pågår en terrorisering af de danske beboere i bydelen.

(Mere om fyrværkeri-optøjerne på Nørrebro hos Document)

Se også
Muslimer angriber politiet med fyrværkeri: Råber “Allah er stor”

ANNONSE