Hovederne på bloggen

“Der burde i sandhed statueres eksempler her. Der er embedsmænd på formentlig højeste niveau, der forsætligt ikke passer deres arbejde. Et passende antal afskedigelser ville have en afskrækkende virkning på den øvrige embedsstand, der skal fatte, at den er regeringens lydige hjælper, så længe regeringen overholder grundloven og konventionerne.”

Morten Uhrskov er – med rette – dybt forarget over det (politiske) embedsmandsvælde, der i denne tid modsætter sig politiske ønsker og bslutninger ved at trainere og decideret lyve om mulighederne for at gennemføre politiske beslutninger. Og over en dommerstand, der på lange stræk gør det samme. Læs Uhrskovs indlæg her

 

 

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE10122096/regeringens-embedsmaend-begaar-magtmisbrug/

ANNONSE