Hovederne på bloggen

“Trump lovede sine vælgere, at han ville stoppe USA’s vanvidskrige i den tredje verden og i stedet lade den tredje verden passe sig selv, så længe den ikke direkte truer USA. Og som jeg ser det med Europa: Europa standser den sanseløse masseindvandring, men hvis den selvsamme tredje verden vil hakke hinanden til plukfisk, er det ikke Europas ansvar. Vi kan finansiere nødhjælp og veludstyrede lejre, men vi vil ikke blande os i, hvilken lokal psykopat der går sejrrigt ud af den seneste klankamp.”

Morten Uhrskov er skuffet over Trumps bombning af luftbasen i Syrien, der ligner noget nær et løftebrud i forhold til Trumps valgløfte om at stoppe USAs evindelige projekt med at blande sig i u-landes og bananstaters interne krige ud fra en slet skjult og håbløs kulturimperialistisk dagsorden. Med bombningen tyder meget på, at han har svigtet sin egen doktrin om at lade dem passe sig selv, så længe det ikke truer USAs territorium og/eller interesser.’

Læs hele Uhrskovs indlæg her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9496401/hvem-er-de-slemmeste-drenge-i-syrien/

ANNONSE

Ét svar til “Hvem er de slemme drenge i Syrien?”

  1. Christian Ivar Petersen siger:

    Hvis du ser på det politisk gav Trump’s bombing a Syrien god mening. Pointen med bombningen af luftbasen var at give en klar udtalelse om at brugen af kemiske våben er komplet uacceptabel. Derudover var gjorde det klart for alle at når Trump trækker en linie i sandet, så får du en på lampen hvis du overskrider den. Som hans administration selv har sagt: Dette var et engangstilfælde. Bombardementet har ingen effekt på deres fremtidige og nuværende politik omkring Syrien.
    Set ud fra et 100% “vi skal blande os uden om hvad der sker andre steder” synspunkt kan jeg godt se hvorfor folk er utilfredse, men det kan ikke lade sig gøre at omstille sig fra en 100% nationalistisk og intern politik ud fra et militært synspunkt fra den ene dag til den anden. Derudover, hvis USA skal føre en millitær politik fokuseret på deres eget forsvar, er de nødt til at etablere at hvis nogen forsøger at prikke til dem efter de har trukket sig tilbage til deres eget land, får de røven på komedie.