Hovederne på bloggen

“Nye Borgerlige vil altså fremsætte ultimative krav, men vil ikke vælte en borgerlig regering. Det er en selvmodsigelse. Én af de to påstande må være forkert. Jeg gætter på, at den falske påstand er den med rent faktisk at vælte regeringen og sandsynligvis fremtvinge nyvalg, hvor man sætter sit mandat på spil.”

Når det gælder de indvandringskritiske partier som Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige, er Morten Uhrskov er tilhænger af den strategi, at partierne skal vælte den (Venstre) regering, der ikke vil gå ind på kravene om markante stramninger på asyl- og udlændingeområdet. Det har Dansk Folkeparti aldrig været villige til, og Nye Borgerlige er det de facto heller ikke: Man kan ikke på en gang stille utimative krav og samtidig undlade at vælte regeringen, siger Uhrskov, hvis indlæg kan læses her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9392280/hvilken-forskel-goer-dansk-folkeparti-og-nye-borgerlige/

ANNONSE