Hovederne på bloggen

“Jeg er som udgangspunkt bedøvende ligeglad med en kandidats moralske habitus. Det er fint, hvis han eller hun lever et dadelfrit liv, men det er sågu da det politiske, der må være afgørende. Anskuet udfra denne ganske rimelige synsvinkel håber jeg fortsat, at Donald Trump vinder, men jeg tror ikke rigtigt på det længere.”

Morten Uhrskov er ved at miste troen på, at Trump kan vinde, og giver sit bud på, hvad vi så kan vente af Hillary. Og det er i følge Uhrskov mere af det samme på den ufede måde, herunder: legalisering af ca. 11 mio. illegale immigranter, hvilket vil øge demokraternes vælgerskare betragteligt –  og indblanding i andre landes interne affærer. Læs hans indlæg her:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9092210/hvad-usa-faar-med-hillary-clinton-som-praesident/

 

 

ANNONSE