Hovederne på bloggen

“Sandheden er, at de politisk korrekte har det største medansvar for, at de ekstreme på højre fløj vejrer morgenluft i denne tid. Hillary Clinton kaldte halvdelen af Trumps vælgere for ”deplorables”, ynkelige med andre ord. Sådan dæmoniserer man sine politiske modstandere, og sådan taber man et amerikansk præsidentvalg, fristes man til at sige.”

Morten Uhrskov skriver, at når de politisk korrekte udskammer, dæmoniserer og nedgør deres politiske modstandere, så skaber de grobund for, at ekstremister får vind i sejlene. På denne omvendte måde kommer de politisk korrekte til at bære hovedansvaret for den anti-demokratiske udvikling, de advarer imod. Læs Uhrskovs indlæg her:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9175501/de-virkeligt-grimme-drenge/

 

ANNONSE