Uncategorized

En 24-årig mand fra Mali blev søndag aften arresteret af italiensk politi, efter at have overfaldet et ungt par, som gik hånd i hånd og udvekslede kys i nærheden af et islam-center i centrum af Rom. Den 24-årige gik også til angreb på politiet under pågribelsen, skriver Corriere della Sera.

Det var i Via San Vito, i bydelen Esquilino, ikke langt fra Termini-stationen og den kendte Santa Maria Maggiore-kirke, at parret gik en aftentur, sandsynligvis uden at ofre den pågående islamisering af området nævneværdige tanker, da manden fra Mali, som ikke ser ud til at have fast bopæl i Italien, gjorde en voldsom ende på idyllen.

«I kan ikke kysse hinanden foran moskeen», sagde en 24 årig malisk statsborger til parret. Derefter skubbede han til kvinden og slog og sparkede både hende og kæresten.

Til alt held var politiet lige i nærheden af «moskeen», et islam-center, som for tiden er lukket på grund af uregelmæssigheder, blandt andet drift af en ulovlig børnehave i kælderen. Manden sigtes for legemsbeskadigelse og vold mod tjenestemand i funktion, og politiet efterforsker, hvorvidt han har forbindelse til radikale miljøer.

ANNONSE

Det er altså kun at konstatere, at centrum i den evige stad viser tegn på at have fået et islamisk moralpoliti. Særligt overraskende er det desværre ikke, at det sker lige syd for Termini. Området har efterhånden fået en voksende muslimsk befolkning, noget væksten i antallet af halal-slagterier i flere år har vidnet om.

ANNONSE