Nyt

Voldtægten fandt sted i en naturpark nord for Bonn i april i år, da asylsøgeren fra Ghana trak en kvinde ud af et telt og truede hendes kæreste med machete. Han røvede parret, før han voldtog kvinden. Parret fik lavet en fantomtegning af manden, som førte til, at han blev genkendt og arresteret seks dage senere. DNA-bevis fundet på voldtægtsofret knytter gerningsmanden til voldtægten.

På rettens første dag siger den 32-årige Ghaneser, at han ikke har noget med sagen at gøre.

Da han blev konfronteret med DNA-beviset svarede han:

«Wenn das Gericht sagt, dass die DNA passt, muss ich das Mädchen eine Prostituierte nennen.»

«Hvis retten mener at DNA matcher, så må jeg kalde kvinden for prostitueret»

Gerningsmanden påstod, at han havde vært på asylcentret hele natten, men elektroniske spor viste, at han forlod centret om aftenen og vendte tilbage kl. 03.06 om morgenen.

Ifølge avisen Süddeutsche Zeitung, så forklarede asylsøgeren i retten, at han var søn af en rig plantageejer i Ghana, men at han havde måttet forlade sit hjemland efter at have myrdet sin halvsøsters mand. Han kom til Italien og videre til Tyskland via Libyen. En bådmigrant. Italien afslog umiddelbart asylansøgningen, men han rejste alligevel fra Italien til Kassel i Tyskland.

Ti dage før voldtægten havde ghaneseren fået besked om, at han ville blive deporteret fra Tyskland tilbage til Italien, fordi hans asylansøgning var blevet afslået.

Voldtægtssagen vakte stor opsigt i Tyskland, fordi alarmtjenesten troede, at det var en vits, da den voldtagne kvindes kæreste ringede og fortalte, hvad der skete.

Daily Mail

ANNONSE