Nyt

 

 

To mænd på 18 og 29 år er dræbt, og fire andre er såret efter en skudepisode på åben gade i Malmø, ifølge Aftonbladet. Ingen er foreløbig pågrebet.

Ved 22-tiden var et større antal politibiler stadig på stedet og helikoptere hørtes i luften over gerningsstedet i Malmø centrum.

– Ett så här stort polispådrag ser man sällan. Detta är i ett lugnt område i centrala Malmö, precis utanför internetkaféet på Drottninggatan där det passerar tusentals människor hela tiden. Det är väldigt ovanligt att det är oroligheter här, säger Patrik Lundberg, Aftonbladets reporter på åstedet.

Meldingen om skuddene udenfor en internet café kom lige efter klokken 20 mandag aften. Der blev først meldt om fire ofre, så fem, men ifølge politiet er seks personer skudt.

– Jag hade vinduet öppet, så hör jag hur det smattrar, riktigt högt. Det lät som minst 15-20 skott, och som att det kom från ett automatvapen, sier Jonatan Burhoff som bor i nærheten til Aftonbladet.

ANNONSE

När Jonatan tittar ut genom vinduet för att se vad som hänt hör han skrik.

– Folk skrek något av det jävligaste. Då fattar jag direkt att något allvarligt har hänt, säger Jonatan Burhoff.

På gatan ser han hur privatpersoner bär in skjutna personer i bilar, för att så fort som möjligt föra dem till sjukhus.

– Det är ju precis vid polisstationen, så de kom otroligt snabbt.

Politiet spærrede Drottninggatan af, et område i nærheden af domstolscentrum i Malmø, som huser både politiet og Malmø tingsret.

Der blev også sendt politi til akutafdelingen på sygehuset i byen, hvor ofrene blev bragt hen.

Nogle timer senere oplyste politiet at den 18-årige var død af sine skader på sygehuset. Lige over midnat blev den 29-årige bekræftet omkommet, skriver Aftonbladet.

Politiet vil ikke ud med nærmere detaljer om hvad, der er hændt og hvem, der er skudt, men har sagt der ikke er grund til bekymring for offentligheden.

– En eller flere har enten skudt fra en bil eller en lejlighed mod personer, som befandt sig udenfor internet caféen, siger Thomas Paulsson fra Malmø politi.

Alle de sårede er mænd. Indtil videre er der ingen mistænkte i sagen, der efterforskes som drab og drabsforsøg.

Sidste nyt: et tredje offer er afgået ved døden.

 

ANNONSE