Nyt

Utsnitt av Al-Azhar-skolens profilbilde på YouTube.

 

Programmet «Kalla Fakta» på svensk TV4 sidste tirsdag om den kønssegregerede muslimske Al Azhar-skole i Vällingby udenfor Stockholm, ser ud til at have affødt aggressive reaktioner allerede dagen efter.

Dagens Nyheter (DN) skrev onsdag, at personer tilhørende Soldiers of Odin om efter­middagen havde skaffet sig adgang til skole­gården, hvor de i følge en anonym ansat ved skolen havde skabt uro.


Foto: Wikimedia Commons (udsnit).

 

DN skriver:

Skolans biträdande rektor, Jane Almquist, säger till Stockholm Direkt:

– De började filma barn på ute skol­gården och sen sparkade de iväg en fotboll för några killar. När jag såg dem var de vid entrén och de höll på att klistra upp sina klister­märken och då ringde jag polisen.

Politiet identificerede efterfølgende de pågældende personene, som i følge Aftonbladet var fire-fem personer, som i mellem­tiden havde bevæget sig i retning mod T-banen. De kunne ikke pågribes, da man ikke kunne påvise, at de havde foretaget sig noget strafbart.

Organisationen har omtalt aktionen på sin egen Facebook-side. Der findes der åbenbart også ekstremt indhold:

På Facebooksidan har man också publicerat ett bildinlägg med texten ”Catch and kill muslims in Sweden”, Fånga och döda muslimer i Sverige.

Svensk politi ser med alvor på hælndelsen, og man forstår dem godt. Vold mod mål som repræsenterer nidkære udtryk for islam, fremstår som et stadigt mere sandsynligt scenarie. Copycat-effekter begrænses i fremtiden ikke nødvendigvis kun til islamister.

ANNONSE

´De faktiske forhold i jernindustrien, den sociale udvikling og ikke mindst samfunds­klimaet i Sverige, er en cocktail som i praksis nærer voldelige tilbøjelig­heder i dele af befolk­ningen. Det er vanskelig at sige, hvor dette vil ende.

 

Dagens Nyheter – Aftonbladet

ANNONSE

Ét svar til “Sverige: Soldiers of Odin skabte uro ved muslimsk skole”

  1. Christian Ivar Petersen siger:

    Om end jeg ikke er overrasket over udviklingen, er jeg nødt til at sige at overgreb mod børn ALTID er forkasteligt, ligegyldigt kultur eller religion. Her er en ide til Soldiers of Odin: Hvis i vil være jeres land til gavns, fokuser på at forsvare jeres befolkning mod overgreb fra voksne indvandrere, frem for at genere deres BØRN.