Nyt

Camatar-Memet Florin (Foto: Politiet)

Denne mand har været jaget for flere voldtægter og overfald på kvinder i Stockholmsområdet. Han gemmer sig bag mindst to forskellige identiteter. Nu er han muligvis pågrebet af politiet i sit hjemland, Rumænien

Camatar-Memet Florin er jaget og efterlyst af svensk politi, mistænkt for overfaldsvoldtægt, voldtægt og voldtægtsforsøg. Ifølge Expressen har han forladt Sverige for at søge tilflugt i sit hjemland, Rumænien, hvor han altså nu sandsynligvist er pågrebet af rumænsk politi.

Floriun blev i slutningen af marts i år efterlyst af politiet, mistænkt for at være indblandet i svarttaxi-voldtægterne i Barkarby, den 25. februar. På det tidspunkt var han allerede mistænkt for et voldtægtsforsøg mod en kvinde i Sundbyberg halvanden uge før, den 14. februar.

ANNONSE

I samband med att det gick in en häktningsframställan till Solna tingsrätt, framkom det nya utredningsuppgifter kring den misstänkte. Utöver svarttaxivåldtäkten och våldtäktsförsöket i Sundbyberg misstänks han också för inblandning i en ouppklarad våldtäkt i Stockholmsförorten Bromma den 15 november förra året.

Voldtægterne i Barkarby fik meget omtale, både fordi der allerede havde været flere voldtægter og voldtægtsforsøg i området, Järvafältet (i Järfälla kommune), kort tid før – og fordi der var tale om en dobbeltvoldtægt:

Två kvinnor har anmält att de i natt utsatts för grov våldtäkt i Barkarby utanför Stockholm. Enligt kvinnorna har de tagit en svarttaxi och blivit körda till en för dem okänd plats. Där ska chauffören och ytterligare en person ha våldtagit dem, uppger polisen på sin webbplats.

Efter de meget omtalte voldtægter i Barkarby, har Camatar-Memet Florin sandsynligvis forladt Sverige og er rejst til sit hjemland, Rumænien.

Rumænien har tidligere udstedt en international arrestordre på Florin. Hvad der ligger til grund for arrestordren, er ikke kendt.

Det er derimod velkendt, at Camatar-Memet Florin gemmer sig bag mindst to forskellige identiteter.

Gustaf Ljungström er udpeget som forsvarer for Florin:

– Jag vet inte var han befinner sig, kort och gott, och jag har inte haft någon kontakt med honom. Han har ingen adress i Sverige och inget telefonnummer så det finns ingen möjlighet att söka honom någonstans egentligen.

Nu er der imidlertid noget, der tyder på, at han kommer til at møde sin klient.

 

Expressen: Camatar-Memet Florin jagas – misstänkt för serievåldtäkter

Aftonbladet: Misstänkt grov våldtäkt mot två kvinnor

ANNONSE