Hovederne på bloggen

“Engang boede missionen i de vindblæste egne, i dag bebor den pæne adresser med svinedyr designerøl, vinbar og sushi henne om hjørnet. Hovedstaden er blevet hovedløs, beregnende og multikulturel korrekt. Jeg nævner i flæng Det Radikale Venstre, Enhedslisten, Uffe Elbæk, P3, Kvinfo og »antiracister« i patricierlejligheder med udsigt over Søerne på vej til Louisiana eller Røde Kors, fuldkornspasta, spindoktorer, fritidshjem med »slikpolitik«, succesfulde cand.scient.pol.’er, der næsten alle er fraskilte, singler, lider af glutenallergi eller elsker Obama forever på Facebook klods op ad trangbrystede metromænd iført stramme jeans, hipsterskæg og ubegrundede politiske fantasier om det internationalistiske verdensborgerskab.”

Mikael Jalving er ved at have nået kvalmegrænsen for den herskende og missionerende klasses jerngreb om København, der har skabt en afgrundsdyb kløft mellem de såkaldt hippe, venstreorienterede missionærer på den ene side – og de muslimske parallelsamfund på den anden. Det er blevet tiltagende umuligt at udholde “Den herskende klasses” hykleriske påstand og påbud om multikulturalismens lyksaligheder, og samtidig se dem selv fysisk distancere sig fra de konkrete problemer i hvide, velhaverkvarterer og åndeligt i et forløjet elfenbenstårn. Læs Jalvings glimrende indlæg her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9491912/bedst-at-bo-paa-landet/

ANNONSE

Læs også

ABC: Demografi og kriminalitet -
Fjendskabet kommer med islam -
Amerikas undergang? -
USA’s sammenbrud -
USA: er løbet kørt? -
Rend mig i wifi -

Ét svar til “Bedst at bo på landet”

  1. Christian Ivar Petersen siger:

    det er jo sådan venstrefløjen altid har været. En lille magtelite hytter sit eget skind, mens resten af os får lov til at betale for det. Det er sådan kommunismen altid ender.