Hovederne på bloggen

“Undervurder ikke Vesterlandet, slet ikke dets evne til selvforsvar. Hvis muslimer vil undgå krig, må muslimer forstå, at muslimer ikke bare er ofre, men også medskyldige i fremvæksten af sharia ved f.eks. at marchere op og ned ad Nørrebrogade eller fejre den muslimske krigshistorie på Rådhuspladsen, kræve kønsadskillelse og bederum på offentlige institutioner, sende danske børn i koranskoler, nægte danske piger at give hånd til drenge, opgive at opdrage jeres drengebørn til vesterlandske normer – eller holde hånden over terrorister og hellige krigere.”

Muslimer står over for valget mellem at blive vesterlændinge som os – eller fastholde sharia. Der er ingen mellemposition, siger Jalving. Bliver muslimerne ikke mere europæiske end europæerne selv, får de krig – nu eller senere.

Det er befriende at læse Jalvings tiltro til Danmarks, Europas og Vestens vilje til at forsvare egne værdier i en tid, hvor den semi-suicidale politiske korrekthed ellers dominerer i de herskende segmenter. Læs Jalvings indlæg her :

ANNONSE

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9089998/fjendskabet-kommer-med-islam/

 

ANNONSE