Kommentar

Noget er helt forkert. Danmark og Norge vil undertegne Marrakesh-aftalen, der søger at regulere migrationen mellem den fattige og den rige del af verden. Men væsentlige faktorer mangler.  Der siges intet om demografi, til trods for at det er drivkraften.

De bliver mange, vi bliver konstant færre. De kommer hertil og lever højt på vores velfærdssystem uden at ville arbejde. I tillæg har de en kriminalitet så høj at den vidner om at de betragter den indfødte befolkning som frit vildt.

Vi, der arbejder med indvandringen hver eneste dag ser, at kriminaliteten er ved at nå et niveau hvor den simpelthen ikke kan ignoreres. De der gør det – politikere, medier og akademikere – løber en stor risiko.

ANNONSE

Det er ikke højrepopulister, der gambler med demokratiets fremtid, det er den herskende klasse der undertrykker sandheden, selv om alle kan se den.

Sådan er løgnen ved at etablere sig i vores samfund og den forgifter forholdet mellem vælgerene og eliten.

Forstår man så, hvor Trump-hadet kommer fra?

Det er en stille desperation i Mikael Jalvings sidste klumme i JP.

Hvis ikke udviklingen vendes, vil der ske forfærdelige ting. Jalving henvender sig til indvandrerne og deres efterkommere: Forstår I ikke det?

Når jeg hører de seneste kriminalitetstal fra Danmarks Statistik, som tænketanken Unitos har formidlet, spørger jeg mig selv, hvad unge muslimske mænd egentlig vil i Danmark. Hvem ønsker I at være? Hvilken fremtid søger I her? Hvad er Danmark egentlig for jer?

Når jeg ser den seneste beregning fra Danmarks Arbejdsgiverforening, refereret i Politiken i går, angående kvindelige og mandlige migranters tilknytning til det danske arbejdsmarked, spørger jeg mig selv, hvad yngre muslimske kvinder egentlig vil i Danmark. Hvem ønsker I at være? Hvilken fremtid søger I her? Hvad er Danmark egentlig for jer?

Kvinderne vil ikke arbejde. De føder børn, mange børn, på Danmarks bekostning. Mændene begår kriminalitet i et omfang som er otte gange højere – 800 procent – end danskerne.

Tror medierne virkelig, at de skal kunne hindre befolkningen i at forstå hvad der foregår? De oplever det jo på kroppen hver dag.

Document har i over en uge fulgt en retssag i Oslo hvor to somaliske brødre har røvet og voldtaget to norske unge, en pige på 15 og en dreng på 14. De to ofre anede ikke hvilke rovdyr, der strejfer rundt i Oslo. De kom fra en nabokommune. I stedet for at inddrive en gæld på 600 kroner, fik de en kniv på struben. Pigen blev tvunget til oralsex og drengen blev slået. Pigen var så uskyldig, at hun aldrig havde kysset en dreng før.

Begge de unge er stærkt traumatiseret.

Tilfældigvis får Documents journalist at vide, at en tredje bror sidder tiltalt i en tilstødende retssal for lignende forbrydelser. Tre brødre får lov til at gå løs i Oslo og ødelægge andre menneskers liv.

Documents journalist er den eneste, der følger hele sagen. Han bliver god ven med drengens moder. Hun har fire sønner. Tre af dem er blevet røvet.

Straffesager som disse er ikke længer undtagelsestilfælde. De er reglen.

I Norge er det fortsat sådan, at medierne ikke ønsker at rulle sandheden ud i dens hele og fulde bredde. Det gør danske medier heller ikke. De svenske er blevet noget bedre.

Men nok kommer frem til at befolkningen får bekræftet at den er helt gal, i samtlige nordiske land.

Drengene i Oslo tingret er hvad danskerne kalder hinsides pædagogisk rækkevidde. Hvad skal man gøre med dem? Der er tusinder af dem.

Det er ikke et kriminalitetsproblem, det er et demografisk, kulturelt, religiøst og politisk problem.

Politikerne og medierne lader som om de ikke forstår spørgsmålet Jalving stiller:

Hvad vil I i Danmark?

 

Hvad vil muslimer i Danmark?

ANNONSE