Hovederne på bloggen

“I domkirken troede man gangske givet, at man kunne være smart med de smarte, og endelig nå accept af den kulturelle klasse, men nu vælder kritikken frem og domprovsten, Poul Henning Bartholin – den egentligt ansvarlige for miseren – er til lejligheden begyndt at tale sort for at undgå ballade. Nu hævder han, stik imod sine oprindelige udsagn, at det slet ikke er gudstjeneste og at Sherin Khankan slet ikke skal prædike. Som han sagde:

”Vi kalder det en gudstjeneste, men det er det ikke.”

Det er lige så overbevisende, som hvis han udtalte om en person: ”Jeg kalder ham min ven, men det er han ikke” Eller: ”Jeg kalder ham min søn, men det er han ikke”, eller endnu bedre:”Jeg kalder hende min elskede, men det er hun ikke”.”

Katrine Winkel Holm kræver svar fra biskoppen i Aarhus, Henrik Wigh-Poulsen,der har tilladt et aldeles ukristeligt arrangement i domkirken med omskrivelse af trosbekendelsen, en islamisk imam på prædikestolen og en overskrift om at “befri gudstjenesten”. En skandale, der har rullet de seneste dage, men som biskoppen er gået i flyverskjul på – uagtet at det er ham, der i sidste ende står med ansvaret. Læs Winkel Holms indlæg her:

ANNONSE

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/katrineholm/ECE9375467/aarhus-domkirke-smider-kristendommen-paa-porten-hvorfor-siger-biskoppen-ikke-noget/

 

 

 

ANNONSE