Hovederne på bloggen

“Dragsteds svar viser, hvor løst racismeanklagerne sidder på venstrefløjen til daglig. At den regnbuefarvede politiker har brug for at understrege, at det faktisk er ok at have sympati for det land, man er født, opvokset eller bor i, kondenserer hvor trangbrystede de røde er blevet, og illustrerer til fulde, hvorfor han og store dele af den europæiske venstrefløj har mistet grebet om tidsånden. Mens de går rundt og leder efter »racister«, fræser den politiske virkelighed forbi dem.”

Med udgangspunkt i AFA-grundlæggeren Pelle Dragsteds udtalelse om, at man godt kan tale om en venstreorienteret fædrelandskærlighed uden at være racistisk, gennemgår Mikael Jalving de tre store svigt, venstrefløjen har udsat sine vælgere for de seneste 30 år:

–  Svigtet i forhold til den arbejdende del af befolkningen, der blev svigtet fordi venstrefløjen valgte den fra til fordel for dem uden arbejde;
– Svigtet i forhold til velfærdsstaten, der blev svigtet fordi venstrefløjen lukkede så mange ind, der ikke forsørger sig selv, og
– Svigtet i forhold til nationalstaten ved at kaste vrag på det nationale tilhørsforhold og omfavne overnationale organisationer som EU og FN.

ANNONSE

Læs Jalvings glimrende kommentar her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9373765/venstrefloejens-tre-store-svigt-paa-30-aar/

ANNONSE