Hovederne på bloggen

“…Sagen stiller sig anderledes med P1’s konkurrent Radio24Syv, der markedsfører sig som sprælsk modstykke til P1 og på mange måder også er det.

Det var da også her Mads Holger udfoldede sig og oven i købet i en periode havde et fast program, kaldet ”Skriftestolen”. Det var eksotisk at være gæst hos ham. Pludselig skulle man ikke sidde i kronisk forsvarsposition, klar til at ripostere på de mere eller mindre fine numre, værten måtte have i ærmet (som når man er gæst hos Niels Krause-Kjær f.eks.). Det var ikke en afhøring, man var underkastet, men en samtale, en ægte samtale, man deltog i. Tænk sig! Og programmet selv var funderet på regulær viden om teologi og kristendom.

Vildt eksotisk!

Det holdt da heller ikke evigt. Programmet blev nedlagt og Mads Holger blev kun sporadisk anvendt på Radio24Syv.”

Katrine Winkel Holm sætter spørgsmålstegn ved, om Radio 24Syv er lige så rebelsk og anderledes som radiostationen gerne vil give indtryk af. Meget tyder i hvert fald på, at den godt kan gå DRs P1 i  (rød)bedene, når det drejer sig om rød slagside: Radio 24Syv har således faste, venstreorienterede programmer som Det Røde Felt og ditto islam-postive som Rushys Roulette, mens tilsvarende (national) konservative programmer får lov at optræde som sommervikarer.

Læs Katrine Winkel Holms indlæg her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/katrineholm/ECE9721459/radio24syv-bryder-ikke-ensretningen/

ANNONSE