Hovederne på bloggen

“Alligevel vakte det voldsom opsigt, at lige præcis dronningens præst var kritisk over for Koranoplæsningen. For det er jo bare et forsøg på at bygge bro, at skabe forståelse mellem kristne og muslimer i Glasgow, at udvise tolerance osv. osv. At det er udtryk for det modsatte af det, kirken er sat til at forkynde, netop ved en gudstjeneste, netop Helligtrekongers dag optog ikke Ashendens kritikere. De havde i forvejen et godt øje til ham, fordi han tidligere – i øvrigt mildt og klart – har ytret teologisk kritik af islams voldelige sider.”

Katrine Winkel Holm skriver om den britiske præst, Gavin Ashenden, der har måttet trække sig fra sit embede som en af den engelske Dronning Elizabeths præster, fordi han har kritiseret koranoplæsning i en engelsk kirke. Det er ikke tilladt at forsvare kirken mod islam – heller ikke, når islam fysisk invaderer kirken med oplæsning af surah´er, der direkte angriber Kristus. Nu har Gavin Ashenden så måttet nedlægge sit hverv for at kunne forsvare kirken. Det er absurd skriver Winkel Holm, hvis indlæg kan læses her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/katrineholm/ECE9324345/en-praest-forsvarer-den-kristne-tro-og-mister-sin-fine-stilling/

ANNONSE

2 svar til “En præst forsvarer den kristne tro – og mister sin fine stilling”

 1. KnudMadsen siger:

  Idiotiet kender ingen grænser!
  Selvfølgelig skal der ikke udstedes dødstrusler imod kristne i en kristen kirke. Djævelens repræsentant har INTET at gøre i en kristen kirke, denne djævelrepræsentant kunne vel finde på at brænde kirken ned, som de har for vane.
  For god ordens skyld kan jeg fortælle, at jeg selv er medlem af Det Flyvende Spaghettimonster’s menighed! 🙂

 2. arcil siger:

  «Man fik nemlig en muslim til at læse … den passage, der fornægter hovedhjørnestenen i den
  kristne tro: At Jesus er Guds søn. Den unge muslim læste bl.a. Sura 19, 35, hvor det hedder: ”Det passer sig ikke for Gud; højlovet være Han! – at tage sig en søn.”
  I islam er Jesus da heller ikke Guds søn, men har kun rang af en laverestående profet – langt under den sabelsvingende Muhammed.»

  Den moderne politiserte kristendom synes å ha gitt et gammelt bud i ny versjon: “Du skal ha alle andre guder enn meg!”
  Man bør ellers kanskje tenke over den den guddom som muslimen nevner, er muslimenes allah eller de kristnes Gud. Og er nå de kristnes Gud virkelig den samme guddom som muslimenes allah?