Kort

Michael Kristiansen spørger på sin blog hos TV2: Hvem har styrken til at stoppe sharia i Danmark?

Hvis vi i Danmark skal lykkes med at bryde den konservative islamismes indtog i vores samfund, så kræver det sandsynligvis en bred politisk enighed – måske endda nærmest borgfred på området i en længere periode mellem de tre store partier; Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti og Venstre.  For det lader sig næppe gøre, uden at vi må tage midler i brug, som vil møde massiv kritik fra flere sider – fx lukning af enkelte moskéer, udsmidning af imamer og opløsning af politiske grupperinger a la Hizb ut-Tahrir  Men også spørgsmål som fordeling af tosprogede elever, fastholdelse af traditioner som fx jul i børnehaver, deltagelse i skoleudflugter og indgriben i parallelmiljøer vil skabe støj og mislyd – også i Venstre og Socialdemokraterne

Spørgsmålet er så bare, om vi orker?

ANNONSE

2 svar til “Orker vi ta kampen op med sharia i Danmark?”

 1. Henrik Petersen siger:

  Vi skal !

 2. lizzie siger:

  Hvis en videnskabelig undersøgelse af islam var tilladt (uden risiko for at miste hovedet) ville det blive almindeligt kendt at omkring år 1000 var der en islam som havde et åndeligt grundlag.
  Desværre blev disse personer der praktiserede denne form for islam = Idjihad, henrettet af dem der mente at shariah systemet skulle være styrende.
  Og da islam er forandringsresistent hænger vi på shariah systemet som blev opfundet ca. et århundrede efter muhammeds død.
  Shariah er IKKE en religion men en ideologi/moralkodeks der er I strid med Grundlovens § 67 idet den opfordrer både til uanstændighed samt forstyrrer den offentlige orden. Grundloven lægger op til at fremmede trossamfund skal kunne reguleres ved lov. Men dette er endnu ikke sket I forhold til islam.
  Så Folketinget sidder allerede med løsningen. Just Do It!