Kommentar

Man kan ikke bebrejde muslimer i Danmark, at de hænger ved deres kulturelle udgangspunkt og ønsker, at Danmark skal indrette sig efter sharia og koranens forskrifter. Det er ganske naturligt.

Hvad der ikke er naturligt, er at bekræfte dem i deres ønsker og hjælpe dem til at fastholde en muslimsk kultur, som målt på alle væsentlige parametre er grundlæggende uforenelige med livet i et sekulært samfund baseret på kristne værdier.

Det er ikke desto mindre hvad det politiske centrum-venstre har gjort lige siden vedtagelsen af udlændingeloven i 1983 – og i København kan vi se det foreløbige resultat:

 •  Danske forældre vælger folkeskolen fra og over 30% af eleverne har i dag indvandrerbaggrund. En alt for stor del af dem forlader skolen som funktionelle analfabeter.
 •  Ghetto-dannelsen tager til og skaber grobund for kriminalitet og radikalisering – og vi har indvandrerbanderne på Nørrebro og i Nordvest som et direkte resultat.
 •  Vi diskuterer stadig, om muslimske særkrav om kønsadskillelse i de kommunale svømmehaller og halal-kød i dagsinstitutioner skal  trumfe fælles svømmeundervisning og frikadeller med rødkål.
 • Vi tillader fortsat imamer at prædike drab på jøder og vantro i moskéen i Heimdalsgade – Hizb-ut Tharirs stammoské.
 • Og for nyligt blev militæret sat ind for at bevogte synagogerne i Krystalgade og Ole Suhrs gade . Med militær i gaderne har vi de facto fået undtagelsestilstand – og der er intet, der tyder på, at det vil være en undtagelse.

Tværtimod vil soldater fremover vil være en lige så permanent del af gadebilledet, som de koranklodser vi kan se allevegne i København og som vi håber kan bremse den næste islamiske terrorist, der vil pløje en bil gennem en menneskemængde.

ANNONSE

I København har rød blok med Socialdemokraterne i spidsen svaret på truslen fra islam ved at bruge milliarder på håbløse integrationsprojekter, fædregrupper, mentorordninger, modersmålsundervisning – og ikke mindst hundedyre kvarterløft af de københavnske ghettoområder. Alene forskønnelsen af Mjølnerparken har kostet 800 mio. kr.

Siden 1938 har Socialdemokraterne siddet tungt på overborgmesterposten. Så tungt, at de betragter posten som deres ejendom, og har gjort den til en retrætepost for politikere, man ellers ikke ved, hvad man skal stille op med. Det har været en katastrofe for København. Alligevel er der intet, der tyder på, at vælgerne ved det forestående kommunalvalg besinder sig og fjerner socialdemokraterne fra byens ledelse. Det er dybt deprimerende.

 

 

ANNONSE

3 svar til “Det går ad helvede til i København”

 1. Michelle Lisa Poulsen siger:

  Hadet mod ikke muslimer har ikke rod i en enkelt moské, men underbygges i samtlige moskéer i verden.
  Det er endda en del af fredagsbønnen.
  Der investeres store summer fra islamiske stater i moskébyggerier i Vesten og der gøres store anstrengelser samme sted fra for at fastholde migranter med efterkommere i en snæver muslimsk identitet.
  Der opkøbes medier som eksempelvis “The Independent” hvor det falske budskab om islams fortræffeligheder spredes.
  De politiske magthavere foretager sig intet og fornemmet at de har solgt majoriteten af deres loyalitetsaktier, sammesteds.
  Nye Borgerlige har tænkt sig at ændre dagsordenen inden det er for sent.

  • Rigmor May Nielsen siger:

   Det er allerede for sent på fredelig vis – integrering er en stor feiltakelse
   ihvertfall når det gjelder deres integrering i vår kultur – det er nok det
   omvendte bildet vi må venne oss til – at vi ligger der med dem og ber
   om vi vil beholde hodet festa til kroppen. De ligger ikke ute i gatene
   på denne måten – i sine egne land – og stenger trafikken.

 2. Anitha Andersen siger:

  Hvorfor skal vi “Danskere” hele tiden tage hensyn til den muslimske tro ? Da jeg boede i et Arabisk land i 4 år, fik jeg besked på at klæde mig og opføre mig som det forventes. Kunne og ville jeg ikke dette, så måtte jeg rejse hjem. Jeg ved at mange af dem er født i danmark nu, men problemet er at de stadig har en anden kultur og ikke opdrager deres børn efter danske forhold. Jeg har efter alt hvad der er sket i årene i europa og danmark fået den holdning, at vi skulle have en ny lov…..at hvis ikke børnene blev opdraget til at begå sig efter vores love, så må hele familien sendes tilbage til deres gamle hjemland eller bedsteforældres hjemland. Det samme gælder de arabiske dragter. Hvis de ikke kan tage det af i det offentlige rum, hvad skal de så her…. Vi er et kristen land og det må respekteres. Der er trusler alle steder og disse arabiske dragter gør det nemt for en terrorist at gemme sig….Jeg husker hvordan det var at kunne gå fredeligt på gaden. Nu frygter vi for vores børnebørns fremtid, men ingen tør gøre noget….. Glistrup fik ret…….Det ville give problemer at lukke de fremmede ind og han fik ret……