Kopierede/fra hoften

Paludan i Aaby.Foto: Uriasposten.net

Superkommentar af Morten Messerschmidt på EB.dk – Hvorfor kommer volden altid fra venstre?

“Hvorfor er det altid de venstreorienterede, som overfalder politikere? Hvordan kan det være, at alle de gange, hvor københavnske bydele er blevet raseret i optøjer, er gerningsmændene altid venstrefløjsaktivister, ofte i en styg alliance med voldelige muslimer? Hvad er forklaringen på, at kun borgerlige og ikke én eneste socialistisk politiker har brug for politibeskyttelse?

Hvorfor sker det aldrig i Danmark, at en forsamling af revolutionære og socialister bliver overfaldet og opløst af højreorienterede maskeklædte bøller, mens det modsatte har fundet sted i 40 år i Danmark?

Hvem det er, som en socialdemokratisk regering nødvendigvis må støtte sig på, fik hele Danmark at se i billeder fra Fælledparken den 1. maj. Den dag fik socialdemokraterne kærligheden fra det yderste venstre at føle.

… Lidt i samme tradition har vi nu Rasmus Paludan. Var det ikke for politiet, ville han blive dobbelt-lynchet: Tævet til blods af Nørrebros enhedsliste-pøbel for at være fascist og racist – og halalslagtet af Nørrebros muslim-pøbel for at være en vantro gudsbespotter.

Men ingen fortaler for proletariatets diktatur, ingen erklæret leninist, stalinist eller maoist har brug for politibeskyttelse. Volden kommer altid fra venstre.

ANNONSE