Søren Espersen foreslår at der sættes stop for muslimsk indvandring, et stykke tid. Lidt som Donald Trump. Forslaget bliver umiddelbart skudt ned af Venstre, Liberal Alliance og Socialdemokraterne. Der må ikke ske nogen ting.

Så hvad skal rædde Danmark? Når et demokratisk forslag ikke tåles selv efter terror-sommeren? Så er det krogen på døren. Det er de demokratiske politikere der selv stænger døren for demokratiske ændringer.

Espersen slår bare fast det alle kan se:

– Vi bør have et stop for flygtninge og indvandrere fra muslimske lande i en periode.

– Det er herfra, langt størstedelen af terroren i Vesten har sine rødder, og indtil vi har et overblik over rækkevidden af det her, og hvad vores fremtidige indsatser skal være, har vi brug for et pusterum, siger Søren Espersen i et interview med Berlingske. (…..)

– Det her er en helt særlig situation, der er opstået. Og det er en erkendelse af, at terrortruslen udgår fra de muslimske samfund. Det er bestemt ikke det samme som at sige, at alle muslimer er terrorister, siger Søren Espersen.

Netop. En særlig situation. Det kan enhver se. Ligevel blir forslaget umiddelbart skudt ned af de andre partierne.

Venstres udlændingsordfører, Marcus Knuth:

– Men vi kan jo ikke gå ind og diskriminere på baggrund af religion, siger Marcus Knuth til Berlingske.

Er det diskriminering at beskytte sig? Ved at vælge at skubbe et slikt begrep foran sig viser Knuth hvem han først tænker på. Tror han at vælgerne ser det på samme måde? At det viktigste nu er at sørge for at den muslimske invandring kører?

ANNONSE

Dagbladene udfordrer aldrig denne retorikken. Det er den der vover at udfordre konsensus der har bevisbyrden.

Selv Espersen må betale aflad for at have trådt udenfor de optrukne grænser:

Søren Espersen afviser, at muslimer generelt er et problem.

Når en politiker ikke tør erkende hvad ethvert menneske der kan lese aviser og har to øjne i hovedet, har det politiske Danmark et stort problem. Budskapet denne dag skulle være det stik modsatte: Det er jeres eksistens i Europa som terroristerne truer. Det må I forstå og gøre noget med.

Men de tør ikke si de helt oplagte ting.

Socialdemokraternes fungerende politiske ordfører Ane Halsboe-Jørgensen trækker Trump-kortet.  Danske medier gør ikke en gang et forsøg på at behandle det som kan blive USAs næste president med noget der ligner fairness. Lars Løkke Rasmussen er på demokraternes konvent og lægger ikke skjul på hvad han mener. DRs korrespondenter kan ikke forstå hvorfor ikke Sanders vælgere kan stemme på Hillary. Det er samme fænomen: Hvor kan ikke virkeligheden høre på danske redaktioner og politikere?

Det har de da gjort før.

Mette Frederiksen har udtrykt sig som om hun vil lægge om kursen i integrationspolitiken. Det var vidst bare tomt snakk:

– I øvrigt synes jeg, man skal huske på, at langt de fleste ofre for islamisk terrorisme er muslimer. Der er ingen simple svar på den situation, vi står i, siger hun til Berlingske.

Reaktionen er klar: Der må ikke rokkes ved kursen. Den muslimske invandring skal fortsætte og man må ikke udtrykke tvil om den muslimske befolknings lojalitet.

Også Danmark har store overraskelser i vente.

 

http://jyllands-posten.dk/politik/ECE8878140/dfprofil-vil-indfoere-stop-for-muslimer-i-danmark/

ANNONSE

Ét svar til “Skudt ned”

  1. Kaspar Hauser siger:

    De “døber” ikke, men “navngiver/kalder”.