Hovederne på bloggen

 

“I det meste af efterkrigstiden har partiet siddet med nøglerne til Statsministeriet og kunnet sætte dagsordenen i et gennemgående socialdemokratisk Danmark, og Mogens Camre sad med i næsten 20 år fra 1968-1987. Hvis ikke det havde været for firebanden, der trak partiet ubehjælpeligt til venstre, var Socialdemokratiet ikke skejet ud i internationalistiske luftkasteller, multikulturel relativisme og et ubegribeligt had til Danmark, som må ligge alle gode socialdemokrater fjernt.”

Mikael Jalving kobler nyligt afdøde Mogens Camres socialdemokratiske løbebane og exit til partiets 30-årige ørkenvandring i et – grundlæggende u-socialdemokratisk – morads af venstresnoet og verdensfjernt multi-kulti. Mogens Camre så udfordringerne for Danmark og kampen for landet og dermed blev hans oprør mod og senere brud med Socialdemokraterne også en markering af partiets fald fra de naturligt regeringsbærende tinder.

Læs Mikael Jalvings glimrende indlæg her:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9225451/mogens-camres-doed-markerer-tredive-spildte-aar-for-socialdemokratiet/

ANNONSE