Kopierede/fra hoften

Venstres udlændingeordfører, Marcus Knuth, har været i Sverige og stiller et spørgsmål, som allerede er besvaret: “Er Sverige tabt?” Han mener vist nok, at det er socialdemokraternes skyld, men de ikke mere skyldige end Knuths borgerlige kammerater.

Spørgsmålet er, om det svenske rigsdagsvalg 9. september i år kan nå at redde Sverige. Det eneste håb er nemlig en kovending i svensk politik, hvor man påbegynder massive asylstramninger, hjemsendelser samt en håndfast ghettoplan, som den vores regering senest har indført i Danmark. En sådan udvikling kan kun ske i Sverige, hvis man bryder den nuværende alliance mellem de etablerede partier i Rigsdagen, der holder de indvandrekritiske Sverigedemokraterna totalt uden for indflydelse.

Sverige kunne nemlig lære meget af Danmark, hvor Venstre og Dansk Folkeparti gennem årtier har opbygget et nært værdipolitisk fællesskab på asylområdet, der har sikret, at vi i dag ikke har svenske tilstande. Jeg håber derfor på en ny svensk regering, der er ledet af det borgerlige, liberalkonservative parti Moderaterne, som jeg anser som mit svenske søsterparti, med støtte fra Sverigedemokraterna.

For fire år siden stod Lars Løkke på det bornholmske folkemøde og priste Sverige som et foregangsland, selv om det for længst var blevet et shithole præget af muhamedanske optøjer og massevoldtægter.

Vinden er vendt, og danskerne er sure over de borgerliges eksperimenter med folkeudskiftning. Nu gælder det om at liste ud ad bagdøren så ubemærket som muligt, således at de under den kommende valgkamp kan fremstå som folkets sande venner .

ANNONSE

Derfor taler Marcus Knuth nu igen om Sverige og ikke om Danmark.

ANNONSE