Nyt

God leder i Jyllands-Posten, der refererer en P1 debat med radikale Kashif Ahmad om muhammedtegningerne – De Radikale og pressefriheden (kræver login).

“Selve debatten var et nostalgisk genhør med gamle argumenter fra dengang, så uforandret ureflekterede, at det næsten ikke var til at bære. Men for den, der stod det igennem, var der alligevel enkelte nybrud.

Folketingskandidat for Radikale Venstre Kashif Ahmad glædede sig ligefrem over, at aviserne ikke fandt grund til at optrykke den ikoniske tegning med bomben i turbanen. …

‘Jeg synes da, det er en styrke, at aviserne vælger IKKE at trykke det,’ sagde han. Værten bad ham uddybe, hvilket han gjorde: ‘Man har jo retten til at gøre det eller lade være. […] De har måske lært lektien, eller også er de blevet klogere, og det har man lov til, og det synes jeg, at man skal hylde dem for. Jeg synes, at det er en styrke‘. Det er en interessant vinkel.

Er der udbredt radikal tilfredshed med, at danske medier har ‘lært lektien’?.

 

ANNONSE

Mest læst

Kina styrer USA

Ofrene er de nye helte