Nyt

Kasim Ahmad

Forleden kunne vi oplyse, at en imam der er bosat i Skive og tidligere er dømt for udtalelser om at homoseksuelle kan sammenlignes med pædofile opfordrede muslimer til at stemme på Det Radikale Venstre:

Imam støttede Det Radikale Venstre- tidligere dømt for at sammenligne homoseksuelle med pædofile

Forleden kunne Jp.dk oplyse, at den tidligere talsmand for Islamisk Trossamfund Kasim Ahmad sammen med en komite har arbejdet for at stemme på bestemte kandidater til Folketingsvalget.

Valgkomiteen i Gellerup har været i kontakt med muslimske foreninger i hele landet, og på Nørrebro har anbefalingen fra Islamisk Trossamfund samt andre foreninger været at stemme på tre navngivne kandidater fra Enhedslisten, De Radikale og Alternativet.

»Forskellige foreninger er gået sammen. Pakistanere, arabere og tyrkere. Heldigvis har det været Ramadan, så vi mødes i moskeerne hver eneste dag. Til det sidste har vi arbejdet på at få mobiliseret folk til at stemme på bestemte kandidater. Det er lykkedes,« siger Kasim Ahmad, som er tidligere talsperson for Det Islamiske Trossamfund.

Han forklarer, at også de sociale medier har spillet en væsentlig rolle i mobiliseringen. Et af slagordene var: ”Stem racisterne ud af Folketinget”.

»Vi har forklaret, at Paludan var på vej ind. Men hvis stemmeprocenten kom op, kunne han ryge ud,« siger han.

»Det her er en strategi, som vi nu er begyndt med, og vi kommer om to år rigtigt stærkt til kommunalvalget på hele Sjælland. Vi vil deltage i den politiske proces, og om to år bliver det endnu mere organiseret. Der håber jeg, at vi kan give et ordentligt smæk til Socialdemokratiet i København,« siger han.

Jyllands-Posten den 7. juni 2019 – De Radikale støvsugede stemmer i bydele på ghetto-listen

Den samme Kasim Ahmad udtalte i 2016, at han støttede stening hvilket avisen ikke oplyser.

»Det står vi inde for, og det er vi også stolte over. For det andet har det en præventiv effekt. Hvad er straffen i Danmark, når man begår sex uden for ægteskabet? Ikke nogen. Hvordan holder vi familien sammen? (…) Det her kan forhindre folk i at have sex uden for ægteskabet,« siger han til DR2.

»Er det ikke vigtigt, at vi har et godt forhold i familien? Hvad er alternativet? Jeg kan ikke se, at det er uden for lovens rammer. Han siger, at det står i islam. Jeg kan ikke se, at der er noget galt i det.

Berlingske – 7. marts 2016 – Utro kvinder skal stenes til døde: »Hvordan holder vi ellers familien samlet?«

ANNONSE