Kommentar

Berlingske skriver: Nu er Kasem Said Ahmad så blevet fortaler for venstrefløjen. Virkelig? Hvornår blev han det? Ved selv at bemægtige sig pladsen som talsmand? Berlingske gengiver denne påstand passivt konstaterende.

Han oplyser til Berlingske, at han op til folketingsvalget har været med til at afholde omtrent ti muslimske vælgermøder i København, Roskilde, Ringsted, Kokkedal, Slagelse og Frederikssund. Valgkampagnen lancerede han i en video på Facebook, hvor han beskrev sig som »toneangivende i medier og politik«.

Det er en fantastisk omtale af sig selv: “Toneangivende i medier og politik”.

Hvis man sammenligner denne neutrale gengivelse med Berlingskes omtale af Paludan, ser man en klar forskel. Berlingske tør at bruge sin kritiske sans overfor en dansk provokatør, men ikke overfor en langt farligere salafist.

Allah vil det!

Jo mere der kommer frem om mobiliseringen af muslimske vælgere, jo tydeligere bliver den religiøse faktor. Hos Kasem Said Ahmad lyder det nærmest som at det er en religiøs pligt at stemme på de anbefalede kandidater.

»Og din stemme, og så har vi din stemme, som skal bruges rigtigt. Kære muslim, vi har ikke noget valg. Det er din pligt: Gå ud og stem,« sagde Kasem Said Ahmad blandt andet.

Her bevæger Ahmad sig tæt op til den religiøse tvang som muslimer er underlagt. Ahmad har trykket på nogle knapper. Nu skulle Stram Kurs, Nye Borgerlige og Socialdemokratiet rulles tilbage.

ANNONSE

Man har skubbet gang i en mekanisme, der i en tilspidset situation vil hedde: -Allah vil det.

Imamer som Kasem Said Ahmad ved godt, at hvis de kan mobilisere muslimer til at stemme en bloc, har de en formidabel magt de kan bruge overfor det danske samfund.

Det er i princippet det samme som under Muhammed-krisen: En mobilisering mod dansk økonomi og ry i verden.

Nu er de blevet mange nok til at stemmerne betyder noget.

Hukommelsestab

Et andet træk går igen: Eliten husker ingenting. De “glemmer” hvem de muslimske repræsentanter er. Selv venstrefløjen, der fedter for dem, ved det ikke. Man er blank.

Kasem Said Ahmad og valggruppen ”Netværket For Fremtiden” har til vælgermøderne medbragt en liste med navnene på seks politikere fra venstrefløjen, som de har opfordret deltagerne til at stemme på – blandt andre Pernille Skipper, de Radikale Venstres Zenia Stampe og Alternativets Sikandar Siddique. De tre blev valgt ind i Folketinget.

»Jeg har brugt min sunde fornuft og forsøgt at mobilisere folk, der skulle ud at stemme. Der var nogen modstand i forhold til, hvorfor vi valgte netop de kandidater, men vi har også anbefalet, at man stemmer på dem, man synes, gør det godt,« siger Kasem Said Ahmad, der selv er medlem af Enhedslisten.

»Jeg kan ikke holde ud, at vi har fattige børn i Danmark. Det er derfor, jeg stemmer på hende. Det er hendes mærkesag,« siger Kasem Said Ahmad.

Ahmad skrev: »Vores kandidat nr. 1 i København« under billedet af ham selv og Pernille Skipper. Alligevel siger hun, at hun ikke kender ham.

Enhedslistens Pernille Skipper skriver i en e-mail til Berlingske, at hun ikke kender Kasem Said Ahmad.

»Havde jeg vidst, hvem jeg fik taget billede med, var jeg ikke stillet op til det. Nu har jeg siden set nogle tidligere udtalelser fra ham om stening af kvinder, og jeg vil ærligt talt gerne have eventuelle stemmeanbefalinger frabedt,« skriver Pernille Skipper.

Skipper hopper elegant over at Ahmad er medlem af hendes parti og har drevet valgkamp. Venstrefløjen kører på sin egen form for idealisme. De kæmper for minoriteterne, selv når de er blevet flertal, og glemmer at spørge, hvem de indlader sig med.

Kasem Said Ahmad er tidligere talsmand ved Det Islamiske Trossamfund og kendt for sin rolle under Muhammed-krisen, ligesom han er kendt for at have deltaget i en Hizb ut-Tahrir-demonstration for ti år siden. Dette førte til, at han fratrådte som talsmand for Det Islamiske Trossamfund. Kasem Said Ahmad er han dog stadig medlem, ligesom han er næstformand for Dansk Islamisk Begravelsesfond.

I 2016 kom Kasem Said Ahmad atter i offentlighedens søgelys, da han i forbindelse med TV 2-dokumentaren »Moskeerne bag sløret« forsvarede en imam, der havde prædiket om stening af kvinder.

»Det (stening, red.) står vi inde for, og det er vi også stolte over. For det andet har det en præventiv effekt. Hvad er straffen i Danmark, når man begår sex udenfor ægteskabet? Ikke nogen,« sagde Kasem Said Ahmad til DR2.

Forskel på infiltration

En klar parallel til at højreekstreme infiltrerer nationalkonservative partier. Så råber pressen om “nazister” og DF eller Nye Borgerlige må ekskludere kandidater for at reducere omfanget af skaden.

Men et tilsvarende krav stilles ikke til venstrefløjen. Tværtimod. Berlingske omtaler konferencen hvor billedet af Skipper og Ahmad blev taget som “islam-kritisk”.

Antisemitismen er gået venstrefløjen i blodet og medierne viger uden om.

Kompensation

Jødehad er en gift, der undergraver ægte moral. Jo mere inficeret venstrefløjen og medierne er, jo højere vil de tale om nazisme og højreradikalisme. Det er en afledningsmanøvre.

Oplyste borgere er ved at blive klar over det hykleriske og den kollaboration som venstrefløjen og medierne har indladt sig på.

Marie Krarup var klar i sin udmelding til Tarek Hussein i Deadline: Målrettet muslimsk stemmeafgivning risikerer at afskaffe Danmark som danskernes land.

Tarek Hussein er spindoktor for islam/muslimer. Han spillede offerkortet: Hidtil er muslimerne blevet kritiseret for at stå udenfor. Når de nu går ind og deltager i et demokratisk valg, er også det galt.

Programlederen stillede på et tidspunkt et godt spørgsmål:

-Vi har tidligere talt sammen om problemerne i Mellemøsten og der har du været klar på at sammenblandingen af religion og politik er meget uheldig. Er det ikke det samme vi ser her?

Den parallel ville Hussein ikke se. I stedet sagde han det muslimerne gjorde var “meget dansk”, det var som når industrien eller landmændene varetog deres interesser. Også moskeernes rolle var “meget dansk”.

Men DR og medierne vil ikke være med på at Tarek Hussein og Kasem Said Ahmad driver et spil hvor Danmark bliver taberen. De har investeret alt for meget i det nye fællesskab.

Marie Krarup bliver stående alene igen og det er denne ensomhed der er svær at takle.

Rovdrift på friheden

Faktum er at den liberale generation har drevet rovdrift på den tradition generationer byggede op.

Den må fornyes fra grunden af. Danmark er mere end højskolesangbogen og Dannebrog.

Det handler om at danskerne finder tilbage til sig selv og den grund de står på.

Ved at indgå alliancen med venstrefløjen har muslimerne vist, at de behersker det politiske spil, og de har demonstreret at de rykker deres flanker frem, når der skabes en åbning.

Enhedslisten og Radikale Venstre gav dem den åbning.

 

 

ANNONSE