Nyt

Imam Ahmad Noor i Drammen har lagt rabiate meldinger om jøder op på Facebook med opfordring til at dræbe dem. Imamen påstår nu, at de ikke repræsenterer hans meninger og at han var frustreret over Gazakrigen. En privatperson har anmeldt imamen til politiet og nu følger Antiracistisk Center efter.

– Hitler sparede nogle jøders liv, så verden kan vide hvor ond denne nation er og hvorfor det er nødvendig at dræbe dem, skriver imamen i et indlæg.

– Israel er en djævel. Hitler dræbte ikke alle og lod nogle leve så verden kan se hvordan de bringer menneskeheden i fare, når de er i live, skriver imamen i et senere indlæg.

Indlæggene er skrevet på urdu, men avisen Dagen har kvalitetssikret oversættelsen til norsk.

– Vi er nu i gang med at skrive anmeldelsen, oplyser Antirasistisk Senter.

Manden har overfor Drammens Tidende forklaret, at indlæggene blev skrevet i frustration over angreb på Gazastriben. (NTB)

Det er specielt at NTB (norske Ritzau)  anonymiserer imamen al den stund Dagen publicerer billede af ham. Ville en præst blive beskyttet af anonymitet hvis han lagde lignende meldinger op? En titel og et hverv må have visse konsekvenser. Imamen er ikke en privatperson.

 

ANNONSE