Nyt

Baba Danmark henviser til DR-indslag om rollemodellen Hawrae Ketabi, 27. juli 2021

I indslaget i TV-avisen kaldes Hawrae Ketabi for ’sikkerhedsvagt’, men for de fleste danskere vil han nok være at betragte som et sikkerhedsproblem. De fleste rollemodeller har lig i lasten. Se evt. tidligere post.

“Det er skønt at se. Hvis bare alle fædre ville bruge mere tid med deres børn.” (Mette Magda Petersen)

Hawrae Ketabi, som de fleste danskere vil møde ham; Foto: Facebook

“Integrationsmedarbejder Hawrae Ketabi har tidligere haft ansættelse på asylcentre i Nordjylland, og kendte Lisa Borch, teenagepigen fra Kvissel, der kærestede med ældre indvandrere og endte med at myrde sin mor. Han er vild med Johanne Schmidt-Nielsen, men ikke særligt begejstret for folk der krænker hans hellige Koran…” (Uriasposten, 2019

 

ANNONSE

Mest læst